📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
dupe mu zmiażdży ale wózka nie puści!
Co by nie mówić to istota z zasadami i konsekwentna! Mimo trudnego położenia swojego pilnuje! Twarda sztuka!
Kurwa ! Dobra jest stara !!!
Halo Halman !
Dzwonił do mnie Tom Cruise, podobało się, jest pod wrażeniem, daj namiar na starą, Tom chce ją zatrudnić jako swoją partnerkę w Mission: Impossible 8
Halo Halman !
Dzwonił do mnie Tom Cruise, podobało się, jest pod wrażeniem, daj namiar na starą, Tom chce ją zatrudnić jako swoją partnerkę w Mission: Impossible 8
Bo to odruch takich ludzi.
Najładniej chyba opisany w tym sucharze:
Szedł facet przez wieś, patrzy ze zdumieniem, a tu w szambie jakiś facet grzebie kijem.
— Co pan robisz?! — zapytał zdumiony.
— Marynarka mi tam wpadła, to szukam.
— Marynarka? Ale przecież nie będziesz pan chyba po tym w niej chodził?!
— Ee... Chodzić, to nie — odparł mężczyzna — ale w jej kieszeni miałem kanapki...
SkoPio1 napisał/a:
Marynarka mi tam wpadła, to szukam.
Znam autentyczną historię gdzie telefon wpadł do kibla po czym odruchowo została spuszczona w nim woda i tel popłynął prosto do szamba. Gdy przyjechał szambowóz to jego operator tak wypompował zawartość że udało się ten tel wyciągnąć, tzn. już nie działał, ale została uratowana karta sim.
zrobiłeś mi dzień tym filmikiem
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów