Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co ma na celu, poza kurwieniem się, prężenie się tej dziwki na plaży? Nie można na mieście zrobić sesji, jak chce pokazać że jest ładna? Może jestem z innej epoki, ale tak kobieta powinna wyglądać w sypialni, a jak wychodzi do ludzi to w eleganckiej sukience, spiętych włosach i małym dekolcie.
Co ma na celu, poza kurwieniem się, prężenie się tej dziwki na plaży?
Ty kurwa jebany spedalony baranie!
To jest modelka na sesji zdjęciowej, a nie dziwka z taniego burdelu- widzisz różnicę?! Skoro było zapotrzebowanie na zdjęcia w plenerze, tu: na plaży, w kostiumie kąpielowym, etc. to po chuj kombinujesz i próbujesz ją "ubrać" jak sam napisałeś "w elegancką sukienkę, spięte włosy i mały dekolt".
(...)tak kobieta powinna wyglądać w sypialni(...)
Tak wygląda kobieta w sypialni:
...ale skąd Ty to możesz wiedzieć pedale?!
Może facet obnoszący się z barami i klatą, ma jeszcze jakiś sens, bo daje znać że wpie**ol każdemu, kto chce go okraść, zgwałcić mu babę czy skrzywdzić dziecko.
Co ma na celu, poza k***ieniem się, prężenie się tej dz**ki na plaży? Nie można na mieście zrobić sesji, jak chce pokazać że jest ładna? Może jestem z innej epoki, ale tak kobieta powinna wyglądać w sypialni, a jak wychodzi do ludzi to w eleganckiej sukience, spiętych włosach i małym dekolcie.
Brzmi to jak jakiś kompleks. Grubas co połknął piłkę lekarską ok, ale młoda ślicznotka pozująca do sesji na plaży, jakby coś było w tym dziwnego, już ni chuja.
To trochę tak jak komentarze tych starych, wiecznie niezadowolonych bab na przystankach autobusowych:
- o patrz jaka młodzież, dupa na wierzchu, cycki na wierzchu, wstydu nie ma.
Chuj, że jest lato +30, ale zawsze powiedzą tak o tej ładnej, która ma co pokazać, a nie o tej piździe grubej obok, co wszystko z leginsów się wylewa. Ta nie musi się wstydzić.
To się leczy.
To jest modelka na sesji zdjęciowej, a nie dziwka z taniego burdelu- widzisz różnicę?!
Nie. Dla mnie prężąca się publicznie modelka, to reklama czyszczenia odbytów w Dubaju.
Tak wygląda kobieta w sypialni: ...ale skąd Ty to możesz wiedzieć pedale?!
W przeciwieństwie do ciebie pedałku, wiem jak wygląda i nie tak jak kurwa w buciorach z twojej fotki. Poza tym ja nie potrzebuje walić do cudzych bab na plaży, czy kurwek na zdjęciach jak ty. Choć w sumie, ty to pewnie walisz kolegów, skoro kobiety od kurwy nie umiesz odróżnić...
Inna rzecz że ta na filmiku, to nawet całkiem ładna kurwa....
...może dupa trochę niekształtna, ale ja to i tak bym takiej co najwyżej podał, więc żadna różnica
Aż dziw że nie zlecieli się jeszcze prowincjonalni wielbiciele świńskich tusz, z okrzykami - za chuda!, baba ładna to od 100kg. w górę!, niech żyje celulit i cyce do kolan!
Też czekam na koneserów salcesonu hehe
Na tle drugiego planu pani się wyróżnia, drugi plan podkreśla jej walory. I jej młodość.
Poszukajcie w internecie.
Laska całkiem ruchable
Noo, noo, całkiem całkiem, ale ta modelka w czerwonym stroij też niczego sobie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów