Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Co ma na celu, poza kurwieniem się, prężenie się tej dziwki na plaży? Nie można na mieście zrobić sesji, jak chce pokazać że jest ładna? Może jestem z innej epoki, ale tak kobieta powinna wyglądać w sypialni, a jak wychodzi do ludzi to w eleganckiej sukience, spiętych włosach i małym dekolcie.
Co ma na celu, poza kurwieniem się, prężenie się tej dziwki na plaży?
Ty kurwa jebany spedalony baranie!
To jest modelka na sesji zdjęciowej, a nie dziwka z taniego burdelu- widzisz różnicę?! Skoro było zapotrzebowanie na zdjęcia w plenerze, tu: na plaży, w kostiumie kąpielowym, etc. to po chuj kombinujesz i próbujesz ją "ubrać" jak sam napisałeś "w elegancką sukienkę, spięte włosy i mały dekolt".
(...)tak kobieta powinna wyglądać w sypialni(...)
Tak wygląda kobieta w sypialni:
...ale skąd Ty to możesz wiedzieć pedale?!
Może facet obnoszący się z barami i klatą, ma jeszcze jakiś sens, bo daje znać że wpie**ol każdemu, kto chce go okraść, zgwałcić mu babę czy skrzywdzić dziecko.
Co ma na celu, poza k***ieniem się, prężenie się tej dz**ki na plaży? Nie można na mieście zrobić sesji, jak chce pokazać że jest ładna? Może jestem z innej epoki, ale tak kobieta powinna wyglądać w sypialni, a jak wychodzi do ludzi to w eleganckiej sukience, spiętych włosach i małym dekolcie.
Brzmi to jak jakiś kompleks. Grubas co połknął piłkę lekarską ok, ale młoda ślicznotka pozująca do sesji na plaży, jakby coś było w tym dziwnego, już ni chuja.
To trochę tak jak komentarze tych starych, wiecznie niezadowolonych bab na przystankach autobusowych:
- o patrz jaka młodzież, dupa na wierzchu, cycki na wierzchu, wstydu nie ma.
Chuj, że jest lato +30, ale zawsze powiedzą tak o tej ładnej, która ma co pokazać, a nie o tej piździe grubej obok, co wszystko z leginsów się wylewa. Ta nie musi się wstydzić.
To się leczy.
W przeciwieństwie do ciebie pedałku, wiem jak wygląda i nie tak jak kurwa w buciorach z twojej fotki. Poza tym ja nie potrzebuje walić do cudzych bab na plaży, czy kurwek na zdjęciach jak ty. Choć w sumie, ty to pewnie walisz kolegów, skoro kobiety od kurwy nie umiesz odróżnić...
Inna rzecz że ta na filmiku, to nawet całkiem ładna kurwa....
...może dupa trochę niekształtna, ale ja to i tak bym takiej co najwyżej podał, więc żadna różnica
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówAż dziw że nie zlecieli się jeszcze prowincjonalni wielbiciele świńskich tusz, z okrzykami - za chuda!, baba ładna to od 100kg. w górę!, niech żyje celulit i cyce do kolan!
Też czekam na koneserów salcesonu hehe
Na tle drugiego planu pani się wyróżnia, drugi plan podkreśla jej walory. I jej młodość.
Poszukajcie w internecie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów