ruski kradnie pannie show
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
luxpiotr napisał/a:
Ona ma jakiś szósty zmysł. Skąd wiedziała, że leci? A może ustawka?
Pewnie łopotał na wietrze ,a raczej szybciej niż prędkość dźwięku to nie popierdalał
Uwaga tłumaczę z kacapskiego na nasze: kocham od dawna i po krótce od tego mam chujnię z facetami. A potem drze pizdę
Poprawka: kocham od dawna i do tej pory nie mogę odpuścić , i po krótce od tego mam chujnię z facetami. Bladź . A potem drze pizdę
Poprawka: kocham od dawna i do tej pory nie mogę odpuścić , i po krótce od tego mam chujnię z facetami. Bladź . A potem drze pizdę
HenrykS. napisał/a:
Może ktoś przetłumaczy co mówi pani blogier. To, że chujnia to rozumiem.
Opowiada jak to ludzie w okolicy są z frustrowani że wyskakują z okien itd.
mowi ze u niej chujnia z chlopakami... ta uwazaj bo uwieze, na nagraniu ewidentnie na nia leca
janniezbedny23 napisał/a:
z frustrowani
janniezbedny23 napisał/a:
z frustrowani
Nie no stary, żeby 2 razy odpierdolić taki numer, szacuneczek, nie ma co
pierdoli coś że kocha i nie może odpuścić ale on ma krótkiego chuja i się puszcza z mężczyznami (a przynajmniej google tak przetłumaczyło)
HenrykS. napisał/a:
Nie no stary, żeby 2 razy odpierdolić taki numer, szacuneczek, nie ma co
Pijanemu można wieeele wybaczyć :3
luxpiotr napisał/a:
Ona ma jakiś szósty zmysł. Skąd wiedziała, że leci? A może ustawka?
Ale ty wiesz że telefon ma ekran
Czasami się zastanawiam czego to ci ludzie nie zrobią aby zaistnieć na chwilę na sadisticu. Przecież on tak skacząc mógł sobie krzywdę jakąś zrobić.
jeszcze tylko 250 mlionów wyskoczy i będzie spokój na świecie
Zawsze piwo za martwego ruska
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów