📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wszyscy obstawiali, że wypieprzą się ci pierwsi a tu proszę, surprise.
Ja też widząc to obstawiałem, że wywalą się pierwsi. Drugi kolega, zajeżdzając im drogę chciał im troche pomóc. Wyszlo inaczej - pomgl sobie ; D
Jak ktos jest idiota to nawet na 4 kolowym rowerku sie zabije...
Selekcja naturalna <3
Selekcja naturalna <3
Jak oglądałem ten film 5 minut po nakręceniu, to nikt mi nie podawał przyszłego tytułu filmu. ; >
screv, Więc dlaczego pomyślałeś, że to co napisałam tyczy się również Ciebie?
paolka napisał/a:
screv, Więc dlaczego pomyślałeś, że to co napisałam tyczy się również Ciebie?
Mowilas w liczbie mnogiej. Tylko ja z kolega poruszalismy ten temat ; )
Tester napisał/a:
Siedlce, szkoła podstawowa nr 7 hahaha
Tak, sp7 - Siedlce ; >
kys88 napisał/a:
Jak ktos jest idiota to nawet na 4 kolowym rowerku sie zabije...
Selekcja naturalna <3
Niestety nie udało Ci się popisać. Każdy wie, że jesteś supermanem, który nigdy nie zaliczył gleby...
###
Cieszy mnie to, że taka moja niepozorna gleba może radować tyle osób. Kumpel dostał za filmik aż 115 piw. Niezły wynik .
A dostałem 116 piw, na koncie założonym z nudów, na filmie na to forum dodanym z nudów ; >
Film stanie się tradycją polskiego internetu, duża furorę robią 3 koledzy na 1 rowerze, plus wypadek, który przytrafił się akurat przed obiektywem kamery.
Takie wypadeczki przez całe życie każdego z nas zdarzały się nie raz, więc nie ma co komu cisnąć. Różnica pomiędzy wypadkiem z filmu, a moimi, waszymi wypadkami jest taka, ze ta wpadka z filmu została uchwycona i trwale zachowa się w pamięci świadków ; >
Tak więc Panowie obywatele, Panie obywatelki, użytkownicy tego forum - powstrzymajcie niektóre komentarze, zachowajcie je dla siebie, bo po 1 akcji, zobaczonej przez przypadek na necie, nie możecie określić całego człowieka, jego charakteru i zachowania.
Z tego miejsca, jak już się tak rozpisałem chcę pozdrowić Mame, Tate, Brata, ludzi zaangazowanych w ten film - dzięki wam mogłem obejrzeć go 10 minut po nagraniu. Bardzo żałuję, że mnie nie było przy tym.
Dziękuję, Dobranoc.
@edit
Pragnąłbym pozdrowić również Wiolette Willas, która od zawsze marzyła o tym, by jej nazwisko pojawiło się w moim poście.
Wszelkie inne gwiazdy pragnące specjalnych pozdrowien - proszę pisać na priva ; ))
Film stanie się tradycją polskiego internetu, duża furorę robią 3 koledzy na 1 rowerze, plus wypadek, który przytrafił się akurat przed obiektywem kamery.
Takie wypadeczki przez całe życie każdego z nas zdarzały się nie raz, więc nie ma co komu cisnąć. Różnica pomiędzy wypadkiem z filmu, a moimi, waszymi wypadkami jest taka, ze ta wpadka z filmu została uchwycona i trwale zachowa się w pamięci świadków ; >
Tak więc Panowie obywatele, Panie obywatelki, użytkownicy tego forum - powstrzymajcie niektóre komentarze, zachowajcie je dla siebie, bo po 1 akcji, zobaczonej przez przypadek na necie, nie możecie określić całego człowieka, jego charakteru i zachowania.
Z tego miejsca, jak już się tak rozpisałem chcę pozdrowić Mame, Tate, Brata, ludzi zaangazowanych w ten film - dzięki wam mogłem obejrzeć go 10 minut po nagraniu. Bardzo żałuję, że mnie nie było przy tym.
Dziękuję, Dobranoc.
@edit
Pragnąłbym pozdrowić również Wiolette Willas, która od zawsze marzyła o tym, by jej nazwisko pojawiło się w moim poście.
Wszelkie inne gwiazdy pragnące specjalnych pozdrowien - proszę pisać na priva ; ))
Oj...Jodła, Jodła...następnym razem nigdzie nie idźcie tylko siedźcie z nami cały czas ;P.
Dobra, w takim razie następnym razem nie idę po żadną piłkę. ; >
Dobra, koniec offtopu ; )
Dobra, koniec offtopu ; )
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów