📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
aexalven napisał/a:
Jak nie chodzi o to coś na tablicach rejestracyjnych to nie wiem o co chodzi :/
coraz częściej nie rozumie wrzut na tym forum, nie wiem co się ze mną dzieje.
albo z wrzutami.
albo z wrzutami.
nie wierze żeby nie miał nawet painta aby wygumkować swój nr rejestracyjny...
aexalven napisał/a:
To zrobiłeś zajebistą nazwę tematu
Jak się wysram w kiblu i zrobię foty na sadistica też dam taki tytuł.
Jesteś głupszy niż twojego ojca dzieci
turu4 napisał/a:
Jesteś głupszy niż twojego ojca dzieci
Pierdol**łeś jak dzik w sosnę
Co do retuszu, większych desek/płyt nie miał?
aexalven napisał/a:
To zrobiłeś zajebistą nazwę tematu
Jak się wysram w kiblu i zrobię foty na sadistica też dam taki tytuł.
dziecko widze ze nie rozumie co to ironia, no może jak podrośniesz, PEACE
aexalven napisał/a:
Z ironii trzeba umieć korzystac, jak nasram we wcześniej wspomnianym kiblu to też będzie ironia?
nasrane to ty masz ale w głowie
Panowie naturalną skutkiem pisania takich postów jest pojawienie się "Małego Kaprala" (czyli mnie) z profilaktycznym upomnieniem
tak więc delikatnie sugeruje abyście sobie te Wasze internetowe nabrzmiałe od buchajowej napinki falusy powtykali w również internetwoe odbyty co by się Wam przyjemniej zrobiło zamiast tłuc się główka o główkę
opuchlizny się tylko nabawicie i wam sczerwienieją peniski pod avatarem od Ostrzeżeń
tak więc delikatnie sugeruje abyście sobie te Wasze internetowe nabrzmiałe od buchajowej napinki falusy powtykali w również internetwoe odbyty co by się Wam przyjemniej zrobiło zamiast tłuc się główka o główkę
opuchlizny się tylko nabawicie i wam sczerwienieją peniski pod avatarem od Ostrzeżeń
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów