18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Fakerę 2011-07-04, 18:22 5
Że go nie zamroczyło od tych brudnych majtek na bańce

Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Zgłoś
lapps 2011-07-04, 19:27
w telewizji mowili ze takie akcje to tylko po metamfetaminie:P

To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz

-George Orwell
Zgłoś
u................t 2011-07-04, 19:29 1
@up
Telewizja kłamie,ani Ja ani nikt z moich znajomych nie lataliśmy w majtkach na głowie
Zgłoś
W................4 2011-07-05, 1:02
Flushingflash napisał/a:

Że go nie zamroczyło od tych brudnych majtek na bańce

Możliwe że go zamroczyło,ale nie po majtkach,skoro taki idiotyzm odwalił.

Do głowy nasuwają mi się trzy logiczne wytłumaczenia;albo historia wymyślona na użytek TV,albo wariat,albo i ta teza wydaje mi się najprawdopodobniejsza,czymś się naćpał.Takie są moje hipotezy na ten temat.
Zgłoś
Schabik 2011-07-05, 9:43
Kurwa co za inteligent, kamery na klatce a on z rowerem do mieszkania.
Zgłoś
Edems 2011-07-05, 10:51
na bank na kwasach byl
Zgłoś
nozi9891 2011-07-05, 11:36 1
1,5 roku w zawiasach na 4 lata ? za jebany rower ? ja pierdole
Zgłoś
Gszysztow 2011-07-05, 12:22 4
nozi9891 napisał/a:

1,5 roku w zawiasach na 4 lata ? za jebany rower ? ja pierdole

I bardzo kurwa dobrze. Jebać złodziejstwo, powinno się łapy upierdalać za zajebanie rzeczy powyżej 200 zł. I chuj mnie to boli, że był na kwasach, trzeba było sobie kumpli załatwić żeby go ogarnęli.

Veni Vidi Vyiebane
Zgłoś
K................t 2011-07-05, 19:31
Gszysztow
Ten rower na pewno nie był wart więcej niż 200zł.
Za złodziejstwo powinno być ucięcie ręki, a nie więzienie, w którym dzienne utrzmanie skazańca kosztuje więcej niż utrzymanie chorego w szpitalu.
Jeśli stan obecny ci się nie podoba to masz szansę w październiku ruszyć dupsko.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów