📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Że go nie zamroczyło od tych brudnych majtek na bańce
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
@up
Telewizja kłamie,ani Ja ani nikt z moich znajomych nie lataliśmy w majtkach na głowie
Telewizja kłamie,ani Ja ani nikt z moich znajomych nie lataliśmy w majtkach na głowie
Flushingflash napisał/a:
Że go nie zamroczyło od tych brudnych majtek na bańce
Możliwe że go zamroczyło,ale nie po majtkach,skoro taki idiotyzm odwalił.
Do głowy nasuwają mi się trzy logiczne wytłumaczenia;albo historia wymyślona na użytek TV,albo wariat,albo i ta teza wydaje mi się najprawdopodobniejsza,czymś się naćpał.Takie są moje hipotezy na ten temat.
Kurwa co za inteligent, kamery na klatce a on z rowerem do mieszkania.
nozi9891 napisał/a:
1,5 roku w zawiasach na 4 lata ? za jebany rower ? ja pierdole
I bardzo kurwa dobrze. Jebać złodziejstwo, powinno się łapy upierdalać za zajebanie rzeczy powyżej 200 zł. I chuj mnie to boli, że był na kwasach, trzeba było sobie kumpli załatwić żeby go ogarnęli.
Za złodziejstwo powinno być ucięcie ręki, a nie więzienie, w którym dzienne utrzmanie skazańca kosztuje więcej niż utrzymanie chorego w szpitalu.
Jeśli stan obecny ci się nie podoba to masz szansę w październiku ruszyć dupsko.
Ten rower na pewno nie był wart więcej niż 200zł.
Za złodziejstwo powinno być ucięcie ręki, a nie więzienie, w którym dzienne utrzmanie skazańca kosztuje więcej niż utrzymanie chorego w szpitalu.
Jeśli stan obecny ci się nie podoba to masz szansę w październiku ruszyć dupsko.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów