Ale dojazd służb ekspresowy
No 20 sekund :0 Radziecki Sojuz zawsze przed wszystkimi XD
Trzeba było bardzo chcieć żeby na prostej tak wpierdolić
Prawko w chrupkach znalazłeś ? Przecież to książkowy przykład wpadnięcia w poślizg spowodowany hamowaniem. Nie możesz zrobić w takiej sytuacji w zasadzie nic jeśli nie masz miejsca by odzyskać kontrole nad samochodem.
nie wszyscy muzułmanie to terroryści ale wszyscy terroryści to muzułmanie.Prawko w chrupkach znalazłeś ? Przecież to książkowy przykład wpadnięcia w poślizg spowodowany hamowaniem. Nie możesz zrobić w takiej sytuacji w zasadzie nic jeśli nie masz miejsca by odzyskać kontrole nad samochodem.
No to weź wyrzuć te prawko z czipsów i udaj się na doszkalanie, to jest książkowy przykład czego nie robić podczas poślizgu, ten ktoś w tym samochodzie (90% kobieta) nawet nie raczyła wyjść z poślizgu poprzez kontrę kierownicą i takim osobom nie powie się, że stwarzają większe zagrożenie dla innych niż stereotypowy Koleś z BMW, który ogarnia samochód i jego zachowania bo przecież tamten jeździ "bezpiecznie" i przepisowo max 50/h.
No to weź wyrzuć te prawko z czipsów i udaj się na doszkalanie, to jest książkowy przykład czego nie robić podczas poślizgu, ten ktoś w tym samochodzie (90% kobieta) nawet nie raczyła wyjść z poślizgu poprzez kontrę kierownicą i takim osobom nie powie się, że stwarzają większe zagrożenie dla innych niż stereotypowy Koleś z BMW, który ogarnia samochód i jego zachowania bo przecież tamten jeździ "bezpiecznie" i przepisowo max 50/h.
Okulista Cie szuka, nie wiesz dlaczego ? Widać tam że reakcja była dobra. Rozumiem za Ty jako mistrz kierownicy byś wbił się w pobocze z maksymalnie skręconymi kołami byle by nie uderzyć w znak ? To tak przy okazji to wstaw filmik jak kontrujesz kierownicą na lodowisku tak jak na filmiku Ciekaw jestem Twojej miny gdy zobaczysz co się z kołem stanie po takiej konfrontacji, bo wiesz to nie gta czy nfs. w prawdziwym świecie koła się wyłamują od takich uderzeń i naprawa taka jest kilkukrotnie droższa od wymiany zderzaka i grilla .
Okulista Cie szuka, nie wiesz dlaczego ? Widać tam że reakcja była dobra. Rozumiem za Ty jako mistrz kierownicy byś wbił się w pobocze z maksymalnie skręconymi kołami byle by nie uderzyć w znak ? To tak przy okazji to wstaw filmik jak kontrujesz kierownicą na lodowisku tak jak na filmiku Ciekaw jestem Twojej miny gdy zobaczysz co się z kołem stanie po takiej konfrontacji, bo wiesz to nie gta czy nfs. w prawdziwym świecie koła się wyłamują od takich uderzeń i naprawa taka jest kilkukrotnie droższa od wymiany zderzaka i grilla .
Cokolwiek bym zrobił, gazu dodał byleby nie wjechać w przechodniów
Do zawodowstwa mi daleko chociaż coś tam bokiem latam. Pozdrawiam
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów