Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A tak bardziej na poważnie to wkurzają mnie takie ameby co to gdy się pas rozpoczyna, to oni wrzucają kierunek (o ile w ogóle), żeby w połowie pasa dopiero go zmienić. Skoro pas dopiero się rozpoczyna, to możesz go na samym jego początku zmienić i wtedy nawet nie musisz w lusterko patrzeć. Ale nie lepiej poczekać ze zmianą, aż może ktoś będzie cię wyprzedzać tym nowym pasem.
Śpieszno mu było do Jana Pawła, hmm...
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. PratchettKontrowersyjnie powiem: wina passata, choć na życzenie wariata.
A tak bardziej na poważnie to wkurzają mnie takie ameby co to gdy się pas rozpoczyna, to oni wrzucają kierunek (o ile w ogóle), żeby w połowie pasa dopiero go zmienić. Skoro pas dopiero się rozpoczyna, to możesz go na samym jego początku zmienić i wtedy nawet nie musisz w lusterko patrzeć. Ale nie lepiej poczekać ze zmianą, aż może ktoś będzie cię wyprzedzać tym nowym pasem.
Ale pj posiadasz?
Wlaczony kierunkowskaz oznacza ZAMIAR wykonania manewru np. zmiany pasa, a nie POTWIERDZENIE wykonania tego manewru!
Moze jestem jakis uposledzony ale wlaczajac lewy kierunkowskaz, mimo wszystko, upewniam sie, ze Tobie podobny debil za mna, to zrozumial, i nie bedzie na sile mnie wyprzedzal!
Czytajac Twoje madrosci oraz Tobie podobnych zjebow, upewniam sie, ze dzieki temu jak sie zachowuje na drodze, nadal zyje!!!
I spokojnie poczekam na Twoje nagranie obserwujac dzial HARD... lol
Kontrowersyjnie powiem: wina passata, choć na życzenie wariata.
Kontrowersyjnie powiem: kup se okulary.
Renault najechał na krawężnik zanim passat zaczął się zbliżać w ogóle. 7 sekunda.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
Wlaczony kierunkowskaz oznacza ZAMIAR wykonania manewru np. zmiany pasa, a nie POTWIERDZENIE wykonania tego manewru!
Moze jestem jakis uposledzony ale wlaczajac lewy kierunkowskaz, mimo wszystko, upewniam sie, ze Tobie podobny debil za mna, to zrozumial, i nie bedzie na sile mnie wyprzedzal!
Włączenie kierunkowskazu nie zwalnia z obowiązku upewnienia się czy możesz bezpiecznie wykonać manewr.
Jesli ktoś jedzie jak dumny wygrany PJ w konkursie Lays to może być zaskoczony, że ktoś go wyprzedza....
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie