18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 57 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Mistrz Photoshopa powrócił
Nap_Limak • 2012-07-23, 12:27
Alexander Koshelkov stworzył kolejną tapetę, co zajęło mu prawie dwie godziny, ale wy możecie obejrzeć to w nieco ponad 5 minut.

Cały Czas Stoi
Zgłoś
Kapral Poproszek 2012-07-23, 12:52 2
Nom i ostał się tylko samochód po prawej, a potem magicy z portali fotograficznych nazywają to zdjęciem po delikatnym retuszu.
Zgłoś
Moonlord 2012-07-23, 13:15
dokładnie tyle samo czasu zajmuje mi oderwanie się do komputera, żeby pójść z dziewczyną na basen, w moim przypadku tylko efekt końcowy jest troszkę inny, dziewczyna wyszła już w piątek wieczorem, a ja jeszcze nie zamknąłem za nią drzwi...
Zgłoś
adiemus36 2012-07-23, 15:19
Stwierdzenie "mistrz fotoshopa" to sarkazm czy wyraz uznania ? Bo nie wiem czy warto oglądać
Zgłoś
harvest 2012-07-23, 15:24 1
Mistrz jak nic. Powinien wykładać w szkole (jeżeli jeszcze tego nie robi) aby nie było takich porażek

wiocha.pl/30081,Mistrz_photoshopa
Zgłoś
Noxford 2012-07-23, 15:24
Ale co oznacza śruba w środku miasta?

SPLITTERKOR REKORDS DZIWKO!!!
Free Tekno man.
Zgłoś
chmielu666 2012-07-23, 15:29 1
A ja się z taką sygnaturką na forum 3 dni męczyłem ...

I ran until my muscles burned and my veins pumped battery acid - and then I ran some more
Zgłoś
osa2215 2012-07-23, 15:30 4
Najzabawniejsze jest to ze jak człowiek ma jakieś pojęcie jak Photoshop działa to znając podstawy jego obsługi i mając ciekawy pomysł może bez większych problemów taką grafikę wykonać, tym bardziej ze przy tego typu "katastroficznych grafikach" nie trzeba zwracać uwagi na szczegóły bo ogólny chaos na obrazku wszystko maskuje....
Podsumowując, ładne, ale mistrzem bym gościa nie nazwał szczególnie po obejrzeniu innych jego prac.
Zgłoś
wormarder 2012-07-23, 15:40
wytłumaczy mi ktoś- skąd się wzieło takie wielkie śmigło/śruba napędowa po środku miasta?
Zgłoś
Roszpunl 2012-07-23, 15:41 1
Jest różnica między mistrzem a artystom, który ma wizje i umiejętności aby ją wykonać. Tak jak przedmówca mówił - w chaosie wiele można ukryć. Nie zmienia to faktu że na prawdę się facet zna i przede wszystkim potrafi w pełni wykorzystać swoje umiejętności. Photoshop daje ogromne możliwości. Jednak nie rozumiem ludzi, którzy mówią że znają bardzo dobrze na Photoshopie i uważają że wszystko potrafią - nonsens. Ja korzystam z Ps'a już chyba 5 rok a nie wykorzystuje pewnie nawet 30 % jego funkcji. Jakby ktoś przeczytał całą instrukcje po necie to i owszem może sporo wiedzieć, aczkolwiek w mojej opinii wiele rzeczy można osiągnąć tymi samymi metodami i w cale nie trzeba szukać rozwiązania w bibliotece funkcji PS'a a wykorzystać istniejące umiejętności.
Zgłoś
D................t 2012-07-23, 16:24 7
Nap Limak napisał/a:

nieco ponad 5 minut.

optymista z Ciebie, ja bym napisał "prawie 6"
Zgłoś
avocado20 2012-07-23, 16:46
Ma koleś rozmach
Zgłoś
Harry Pojeb 2012-07-23, 17:45
a so to jest??
Zgłoś
k................k 2012-07-23, 18:18
no ładne ładne. Ale p chuj takie coś robić ?
Zgłoś
camperboy 2012-07-23, 18:22 2
Jasne cwaniaki spróbujcie sami zrobić taki fotomontaż ciekawe ile wam to zajmie i jaki w ogóle będzie efekt końcowy. Gość z takim talentem w ciągu 2 godzin potrafi zarobić na takim projekcie więcej niż wy w miesiąc pracując w swojej robocie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów