Alexander Koshelkov stworzył kolejną tapetę, co zajęło mu prawie dwie godziny, ale wy możecie obejrzeć to w nieco ponad 5 minut.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nom i ostał się tylko samochód po prawej, a potem magicy z portali fotograficznych nazywają to zdjęciem po delikatnym retuszu.
dokładnie tyle samo czasu zajmuje mi oderwanie się do komputera, żeby pójść z dziewczyną na basen, w moim przypadku tylko efekt końcowy jest troszkę inny, dziewczyna wyszła już w piątek wieczorem, a ja jeszcze nie zamknąłem za nią drzwi...
Stwierdzenie "mistrz fotoshopa" to sarkazm czy wyraz uznania ? Bo nie wiem czy warto oglądać
Mistrz jak nic. Powinien wykładać w szkole (jeżeli jeszcze tego nie robi) aby nie było takich porażek
wiocha.pl/30081,Mistrz_photoshopa
wiocha.pl/30081,Mistrz_photoshopa
A ja się z taką sygnaturką na forum 3 dni męczyłem ...
Najzabawniejsze jest to ze jak człowiek ma jakieś pojęcie jak Photoshop działa to znając podstawy jego obsługi i mając ciekawy pomysł może bez większych problemów taką grafikę wykonać, tym bardziej ze przy tego typu "katastroficznych grafikach" nie trzeba zwracać uwagi na szczegóły bo ogólny chaos na obrazku wszystko maskuje....
Podsumowując, ładne, ale mistrzem bym gościa nie nazwał szczególnie po obejrzeniu innych jego prac.
Podsumowując, ładne, ale mistrzem bym gościa nie nazwał szczególnie po obejrzeniu innych jego prac.
wytłumaczy mi ktoś- skąd się wzieło takie wielkie śmigło/śruba napędowa po środku miasta?
Jest różnica między mistrzem a artystom, który ma wizje i umiejętności aby ją wykonać. Tak jak przedmówca mówił - w chaosie wiele można ukryć. Nie zmienia to faktu że na prawdę się facet zna i przede wszystkim potrafi w pełni wykorzystać swoje umiejętności. Photoshop daje ogromne możliwości. Jednak nie rozumiem ludzi, którzy mówią że znają bardzo dobrze na Photoshopie i uważają że wszystko potrafią - nonsens. Ja korzystam z Ps'a już chyba 5 rok a nie wykorzystuje pewnie nawet 30 % jego funkcji. Jakby ktoś przeczytał całą instrukcje po necie to i owszem może sporo wiedzieć, aczkolwiek w mojej opinii wiele rzeczy można osiągnąć tymi samymi metodami i w cale nie trzeba szukać rozwiązania w bibliotece funkcji PS'a a wykorzystać istniejące umiejętności.
a so to jest??
no ładne ładne. Ale p chuj takie coś robić ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów