📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Pijany miszcz
35i napisał/a:
Tak miało być. Dała się zrobić na stary numer z puszką.
Tak jak Burroughs kiedy kazał swojej starej postawić szklankę z ginem na głowie a później ją zastrzelił.
klasyka, ile to już takich filmów widziałem a ludzie nadal robią to samo...
to końskie zaloty.
na kilka miesięcy będzie bezkonfliktowa i wierna
powtarzać o kwartał jak będziecie już mieć dupe
powtarzać o kwartał jak będziecie już mieć dupe
luxpiotr napisał/a:
klasyka, ile to już takich filmów widziałem a ludzie nadal robią to samo...
Akurat na Imprezie kiedy było pite, akurat ktoś myśli nad tym czy się uda czy się nie uda, a on ją będzie przepraszał resztę wieczoru, i colówał w uszko, a ona tez będzie miała co chce czyli bedzie gwiazdą wieczoru, bitą ofiarą, i wszyscy będą jej żałować.
Nie chcę zgrywać eksperta, ale od razu widać, że koleś nie ogarnia tematu. Do takiego kopnięcia to najpierw trzeba głowę obrócić, potem biodra a na końcu gira...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów