📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Można się śmiać z prędkosci, ale w takim przypadku trzeba dać w przysłowiową pizdę, aby zestaw przestał szaleć na boki, potem można zwolnić stopniowo:D Przećwiczone z kopareczką na przyczepie:D
laweta lawetą, ale wszyscy pod prąd cisną...
A mógł dać w pizdę..
E! Eksperty... mógł nawet rowerem to ciągnąć. Klasyczne wahadełko, zły rozkład masy towaru na lawecie + prędkość (może się któremuś kiedyś przyda i nie narobi bydła na drodze ekspert jeden z drugim). Także nie pierdolić tam i do lekcji marsz!
W pizdę daj!!
Cytat:
To dlaczego w x5 mam dmc przyczepy 2.9t?
benha napisał/a:
Moja e klasa ma wagi coś koło 1,6t a na haku może legalnie ciągnąć prawie 2,2t
Chyba sie z chujem na mózgi pozamienialiście. Jeśli nie masz prawka B+E nie możesz ciągnąć nic co ma większą masę całego zestawu (holownik+przyczepa+ładunek) niż 3,5 tony. Te wszystkie podane wartości są dla przyczep z hamulcem roboczym. Każda przyczepa którą wozisz bez hamulca może z ładunkiem ważyć do 500 kg.
Inaczej - jeżeli masz przyczepę bez hamulca roboczego to jej maszymalna DMC jest w rubryce O.2 dowodu rejestracyjnego samochodu. Więc ile tam macie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów