📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Teraz tylko podpiąć lawetę do busa i można jechać dalej.
krzyks napisał/a:
Teraz tylko podpiąć lawetę do busa i można jechać dalej.
Heh, dokładnie o tym samym pomyślałem...
jeszcze szybciej trzeba było zapierdalać z busem na lawecie - przecież nic złego nie mogło się przytrafić ...
10 szybciej i nic by się nie stało.
Odciążona tylna oś pojazdu ciągnącego lawetę.
Pojadę klasykiem: " Miota nim jak szatan".
to po chuj jechal pod prad ?
Spierdolina umysłowa bez wyobraźni. Freelanderem ciągnie Vito na lawecie.
MiszkaZubow, a jak ma kurwa nie być odciążona skoro zestaw ciągnięty jest cięższy od ciągnika... To co ciągniesz nie może ważyć więcej niż 75 procent wagi holownika (razem z przyczepą)
To dlaczego w x5 mam dmc przyczepy 2.9t?
Moja e klasa ma wagi coś koło 1,6t a na haku może legalnie ciągnąć prawie 2,2t
Rzeczywista masa całkowita przyczepy ciągniętej przez:
– samochód osobowy, samochód ciężarowy o dopuszczalnej masie całkowitej nieprzekraczającej 3,5 t lub autobus, nie może przekraczać rzeczywistej masy całkowitej pojazdu ciągnącego;
– samochód ciężarowy o dopuszczalnej masie całkowitej przekraczającej 3,5 t, nie może przekraczać rzeczywistej masy całkowitej tego samochodu powiększonej o 40%;
– motocykl lub motorower, nie może przekraczać masy własnej motocykla lub motoroweru, jednak nie może przekraczać 100 kg.
– samochód osobowy, samochód ciężarowy o dopuszczalnej masie całkowitej nieprzekraczającej 3,5 t lub autobus, nie może przekraczać rzeczywistej masy całkowitej pojazdu ciągnącego;
– samochód ciężarowy o dopuszczalnej masie całkowitej przekraczającej 3,5 t, nie może przekraczać rzeczywistej masy całkowitej tego samochodu powiększonej o 40%;
– motocykl lub motorower, nie może przekraczać masy własnej motocykla lub motoroweru, jednak nie może przekraczać 100 kg.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów