📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Albo pkp, o ile udałoby mu sie jakiś złapać, to następny za 2h dla policjantów.
Co za czasy. Żeby napaść na bank trzeba studiować bankowość.
Większość z was pewnie pamięta i to:
Byli tacy co pościg przeprowadzali pieszo
No i co z tego że busem? Chyba chodziło o to żęby gościa złapać a to się koniec końców udało.
W tytule zapomniales dopisać i żywcem zerżnięte z mistrzów. Miałbyś hattricka
Ciekawe czy miał bilet? Przecież mógłby mieć wtedy problemy z Policją.
Aju86, czy jest w tym coś złego? Nie wszyscy z Sadola wchodzą na mistrzów. Ja np nie przeglądam JM czy wykopu, ale masa ludzi co tam siedzi podrzuca tamte tematy tu i jest git. Naprawdę nie wiem o co ci się rozchodzi
jaka banda pościgowa...
jebany sprzedawczyk, żeby tylko wiedział jak banki ludzi okradają to by mu się odechciało na policję strzelać z ucha.
jebany sprzedawczyk, żeby tylko wiedział jak banki ludzi okradają to by mu się odechciało na policję strzelać z ucha.
Ja na napadach znam się tyle co z Ocean's eleven ale czy plan ucieczki nie jest ważniejszy od całego planu napadu ? Bo to co tu czytam to taki gang Olsena. Ucieczka autobusem, rowerem po napadzie na bank ?? Aż mi się przypomina historia zasłyszana na blokowisku o ziomku ci wybił jedną z szyb w sklepie ale nie dał rady się przecisnąć wiec ukradł to co miał pod ręką czyli słoik ogórków kiszonych po czym zbiegł pani z warzywniaka oszacowała straty na 10 zł nie licząc 100zł za szybę hehe
A czego się spodziewaliście bo baranie z Podkarpacia
zaloże się że jeszcze przy okazji te kurwy dały mandat kierowcy busa któremu kazali go
gonić
gonić
Tego klienta nabić dupą na pal, bohater obrońca swoich ciemiężycieli
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów