Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem dlaczego, ale poczułem dziwną zazdrość. Czuję dreszczyk emocji tego gościa, ale i satysfakcję, gdy atakujący ciapaty go nie zauważył. Będzie co miał opowiadać kolegom, o ile wcześniej sie nie rozjebie na motorku
Ale kurwa bełkot
😉
Twój mały zjebany mozdzek czegoś nie rozumie czy po prostu sie przyjebales z okazji końca warna, którego dostałeś za zbędne pierdolenie?
edit. aha, jednak się pomyliłem z tym warnem. Szkoda, ze takie male wartości warnow:( Ewidentnie taryfikator kar do poprawy
To dopiero bełkot
Twój mały zjebany mozdzek czegoś nie rozumie czy po prostu sie przyjebales z okazji końca warna, którego dostałeś za zbędne pierdolenie?
edit. aha, jednak się pomyliłem z tym warnem. Szkoda, ze takie male wartości warnow:( Ewidentnie taryfikator kar do poprawy
A to już bełkot level hard. Wytrzeźwiej lub usuń konto
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów