Profesjonalnie przygotowuje się do zajęcia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
W kominiarce, czy bez, nie poznaję gościa.
System rozpoznawania twarzy otworzył mu drzwi.Teraz może śmiało kraść co popadnie
Wy usuwacie te filmy żeby za kilka dni wstawić samemu czy jak ?
Rannhide napisał/a:
Wy usuwacie te filmy żeby za kilka dni wstawić samemu czy jak ?
Ale Ty głąb jesteś.Filmiki,które zostały usunięte bez powodu, lub z powodem,nadają się do odtworzenia na nowo! Np. wgrywasz filmik z youtuba i do póki jutub nie usunie tego filmiku, na sadolu będzie widniał.Jak stronka youtube stwierdzi, że filmik nadaje się do dupy to kaskadowo tenże filmik jest usuwany ze wszystkich stron, które udostępniły i pokazały ten filmik.Boże,lisek wytłumacz to bo mi zabrakło kurtularnych zwrotów
Ale punkt za to, że pytasz
No pytam, bo co dzień widzę z 2-3 filmy które tu byly a nie będę nic szukał bo nie od tego tu jestem. Nie spinaj się tak bo szybciej klawiaturę powycierasz
Rannhide napisał/a:
No pytam, bo co dzień widzę z 2-3 filmy które tu byly a nie będę nic szukał bo nie od tego tu jestem. Nie spinaj się tak bo szybciej klawiaturę powycierasz
Jak stwierdziłeś i zauważyłes dubla to poinformuj i wyznacz linka! Inaczej dostaniesz W4 ! A jak będziesz grzeczny to W5 i parówki na kolację
Ale się cykam tego warna mordo nie wiem czy to dzwigne.. straszyć typ będzie
Może w tym sklepie kamery mają tylko przy kasie?
Przecież to Kossakowski
Mógł się jeszcze przejrzeć na kamerce ochrony, czy się nie potargał
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów