📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:35
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
moskalowy napisał/a:
życzysz śmierci swojej matce?niech Ci zdechnie wszystko co kochasz...
Ps. Widać, że kierowcy BMW są najbardziej niedojebani bo nawet posiadacze Alf mają dystans do siebie
Polnischefuhrer napisał/a:
Co leży w rowie i jest martwe?
Kierowca BMW
Ukochany piesek twojej malej siostry
Polnischefuhrer napisał/a:
życzysz śmierci swojej matce?
Ps. Widać, że kierowcy BMW są najbardziej niedojebani bo nawet posiadacze Alf mają dystans do siebie
Poznałem ostatnio kierowcę Alfy i ma chłop w pizdu dystansu do siebie i swojej taczki. Ale ten dowcip o BMW jest zwyczajnie chujowy, suchy i nieśmieszny, tak samo jak ten z muszką owocówką. Weźcie sie wysilcie.
Ty to masz jednak bul dupy, kolejny suchar mający ubliżać kierowcom bmw. Oni i tak mają na takich jak ty wyjebane, ale produkuj się dalej, może ci ulży... a może się tylko jeszcze bardziej nakręcisz i będziesz w kółko przeżywał swoją frustrującą przygodę.
Dystansik jest i to spory, ale to coś jest chujowe na tyle, że nie pozdrawiam nawet.
Autor ma kompleks małego kutaska. Praktycznie wszystkie jego posty dotyczą kawałów o BMW.
Zupełnie jak u mojego znajomego, którego w teście IQ wynik wyszedł podobny do małpy.
PS: Chuj Ci W dupę.
PS: Nie obrażaj się, miej dystans do siebie.
Zupełnie jak u mojego znajomego, którego w teście IQ wynik wyszedł podobny do małpy.
PS: Chuj Ci W dupę.
PS: Nie obrażaj się, miej dystans do siebie.
nie chce mi sie komentowac ,ale musze martwych kierowcow BMW jest mniej niz innych marek dobre i drogie auto ale uznalo sie ze jest tylko dla bezszyjnych i bogatych gowno prawda idzcie na statystyki to zobaczyciejakie marki sa najbardziej wypadkowe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów