📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak sobie "grałem" z tym po lewej i też z nim wygrałem
@fondas - starczy, że założę słuchawki i zamknę oczy. Nadal mam takie same szanse na wygranie jak on
@fondas - starczy, że założę słuchawki i zamknę oczy. Nadal mam takie same szanse na wygranie jak on
RustyRat napisał/a:
i tak ciekawsze od mistrzostw w lola czy cs-a ;]
Kto co lubi. Równie dobrze można tak powiedzieć o piłce nożnej i wielu innych sportach. W csie jest masa taktyk, próba zaskoczenia przeciwnika i ważny jest także refleks, a tutaj to przypadek, chociaż gdzieś słyszałem że ta gra ma podłoże psychologicznie, ale nie znam się na tym
Ci kolesie wyglądają jak typowe lamy z jakiegoś amerykańskiego filmu. Są prawiczkami, kolekcjonują figurki postaci z komiksów i uprawiają sport - grają w "papier, kamień, nożyce"
Panowie bez przesady ci komentatorzy do tego podchodzą z przymrożeniem oka a wy już spine łapiecie na głupotę amerykanów.
Ps. Ktoś wie czy jakieś zawody w RPS odbywają się w Polsce? Przeszedłbym się dla beki.
Ps. Ktoś wie czy jakieś zawody w RPS odbywają się w Polsce? Przeszedłbym się dla beki.
Sport dla ludzi zbyt głupich na pokera.
@N.O.
Takie mistrzostwa w Polsce istnieją, odbywają się w barach, niezbyt nagłośnione. Rok temu kumpel odpadł w finale Gdańska :p Wpisowe 10zł Było to w pubie Kwadratowa koło PG gdzieś koło jesieni.
Takie mistrzostwa w Polsce istnieją, odbywają się w barach, niezbyt nagłośnione. Rok temu kumpel odpadł w finale Gdańska :p Wpisowe 10zł Było to w pubie Kwadratowa koło PG gdzieś koło jesieni.
Wchodzisz na sadistica po pracy z nadzieją zobaczenia flaków, uciętych nóg, a tu kamien papier "Norzyce". Ja pierdole.
Mój kumpel jest wicemistrzem Wielkopolski. Opowiadał mi, że na tych wszystkich kwalifikacjach wszyscy chleją piwo i jest ogólnie kupa śmiechu.
karinata napisał/a:
Też nie wiedziałam, że jest coś takiego jak norzyce.
norzyca
choroba konia objawiająca się trudną do zagojenia raną, powstająca wskutek używania nieodpowiedniego siodła lub uprzęży
To już wiesz
Messi?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów