📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Dobrze, że nie mam kamerki.... pewnie nie wrzucałbym nic innego jak tak drastyczne przypadki.
@up Nie bądź taki smutny jak chuj, trochę radości z życia. Nie zawsze trzeba oglądać śmiertelne wypadki, czasem zwykła ludzka głupota wystarczy.
Ka4az napisał/a:
@up Nie bądź taki smutny jak chuj, trochę radości z życia. Nie zawsze trzeba oglądać śmiertelne wypadki, czasem zwykła ludzka głupota wystarczy.
Głupoty ludzkiej jest tyle, że mogłaby zalać ten portal takimi materiałami.
A temat... za same tagi powinien wylądować w koszu.
@up No i właśnie widać jakie masz smętne życie. Opowiadanie w tagach miałem napisać? Fakt nie postarałem się za bardzo, ale jeśli ktoś bedzie chciał zdublować to bez problemu znajdzie te filmiki.
Powodzenia kolego.
Powodzenia kolego.
Ka4az napisał/a:
@up No i właśnie widać jakie masz smętne życie. Opowiadanie w tagach miałem napisać? Fakt nie postarałem się za bardzo, ale jeśli ktoś bedzie chciał zdublować to bez problemu znajdzie te filmiki.
Powodzenia kolego.
Ale tagi poprawiłeś...
Kosa92 napisał/a:
Bielsk, czy Bielsko-Biała. Wszystko jedno.
Ło kurwa chopie...
Bielsk to gmina wiejska w województwie mazowieckim, w powiecie płockim.
Bielsko-Biała to miasto (na prawach powiatu) w województwie śląskim, choć ze względów historycznych powinno być w małopolskim. (nie drążę tematu, bo znów wyjdzie, że nie lubię Ślůnzaków. [patrz. hanysów])
Mam bardzo smutne życie, zgłaszam postulat o wyjebanie tego do kosza bez względu na TAGI.
Nie wiem gdzie widzicie głupotę na pierwszym filmiku. Koleś wyprowadził z poślizgu busa w ładny i bezpieczny sposób- zmieścił się nawet na swoim pasie. Ciekawe jak byście wy sobie dali radę. Poza tym to wkurzają mnie te kamerki, bo każdy może wylądować w internecie.
Zgubisz się w obcym mieście i złamiesz jakiś przepis- zaraz w internetach "idiota za kółkiem".
Wyprzedzisz jakiegoś zawalidrogę z kamerką- zaraz na jakimś wykopie rozpęta się gównoburza, gimbaza zacznie Cię szukać i zgłosi materiał na policję. Kamerki są dobre, bo podczas wypadku czy stłuczki można się wybronić, ale ludzie zbytnio szukają uwagi (nie pisząc atencji) od innych ludzi i wrzucają filmiki ze zwyczajnymi sytuacjami na drodze, nazywając je "pirat, szaleniec, głupiec na drodze do ( miejscowość), nr rejestracji.....
Zgubisz się w obcym mieście i złamiesz jakiś przepis- zaraz w internetach "idiota za kółkiem".
Wyprzedzisz jakiegoś zawalidrogę z kamerką- zaraz na jakimś wykopie rozpęta się gównoburza, gimbaza zacznie Cię szukać i zgłosi materiał na policję. Kamerki są dobre, bo podczas wypadku czy stłuczki można się wybronić, ale ludzie zbytnio szukają uwagi (nie pisząc atencji) od innych ludzi i wrzucają filmiki ze zwyczajnymi sytuacjami na drodze, nazywając je "pirat, szaleniec, głupiec na drodze do ( miejscowość), nr rejestracji.....
dobry jest
hellbwoi napisał/a:
A to nie ta galeria co pani z rowerami wjechała?
Tak, koleś na drugim filmie zawraca przy Sferze dwójce.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów