Stoicki spokój i opanowanie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Albo mi się wydaje albo to był jakiś pokaz, czemu za prawie każdym razem on grał w jego stronę? A nie zagrał tak aby przeciwnik musiał się ruszyć ?
Cytat:
Albo mi się wydaje albo to był jakiś pokaz, czemu za prawie każdym razem on grał w jego stronę? A nie zagrał tak aby przeciwnik musiał się ruszyć ?
Bo to miły koleś jest
@Giacore Tak to był tylko pokaz legend tenisa, czy coś w tym stylu . A co do takiej gry, to nic nadzwyczajnego jeśli ktoś ogarnia odbicia i ma "wyczutą" piłkę, to nie ma problemu tak grać. Schody zaczynają się, że tak powiem w brutalnym ataku gdzie nie ma czegoś takiego jak tutaj czyli wysokie loby, tylko agresywne top-spiny na YT jest cała masa filmików Timo Bolla, Ma lina i innych.
Pozdrawiam Mistrz Śląska 2011 w Tenisie Stołowym.
Pozdrawiam Mistrz Śląska 2011 w Tenisie Stołowym.
No i Chuj!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów