Tak tak chuj mi w dupę nie lubicie konter strajka wiem . Filmik jest dobry ze względu na jego wykonanie . Enjoy !
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Tak tak chuj mi w dupę nie lubicie konter strajka wiem . Filmik jest dobry ze względu na jego wykonanie . Enjoy !
CS fajna sprawa, później zacząłem umawiać się z dziewczynami... . Ale i tak: chuj Ci w dupę! O, takie niedzielne pozdrowienie na początek dnia
Swoje 229 piwo otrzymałem od Pitera, który miał zaprzestać na 41 wystawionych piwach - wartość piwa bezcenna
To ja Was tez pozdrowie tym niedzielnym chujem - zamiast palmy, a co do filmiku, to ... w CS juz nie gram ze 4 lata ( bo strata czasu - dziewczyny sa lepsze ) ale filmik ma naprawde nietuzinkowe wykonanie. Mam nadzieje, ze wygral w tym konkursie.
Kiedyś to do kafejek chodziło się tylko na countera pozdro chuj Ci w dupę
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Nine, ten, never sleep again.
Czyli Sadolowe słowo na niedzielę to chuj Ci w dupę ? ; D
To chuj Wam w dupę !
To chuj Wam w dupę !
Dziewczyny fajniejsze...Ile można ruchać?Co do filmiku to spoko,browar leci.Chuj Ci w cycki
Niedziela dzień cwela. Chuj wam w dupe na szczęście. A filmik zajebisty
Trzeba przyznać że piękny montaż i fragi. Aż łezka pociekła z oka.
filmik spoko ale i tak huj mu w dupe bo nie ma życia
Ja pierdole, nie ma życia, bo gra sobie w CS'a... Chuj Ci w pięty dla zachęty!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów