📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
Co! Nawet traktor?!? Gdzie wtedy była policja! Panie pramierze! Jak tak można! Jak mozna z tym nic nie zrobić!
Pewnie tym traktorem jechał Kubica, taki szybkiii!!!
"Wszyscy, nawet traktor" No nie mogę, babeczka roziebała cały system.
Dokładnie eragonoss. Polecam na leczenie "noworocznego zjebanego ryja".
BTW: Co ty Airwolf kurwa robisz o 22:24 w sylwka na sadisticu??
stara głupia baba musiała dodać swoje 3 grosze !
Secret society, tryin' to keep they eye on me...
Dokładnie eragonoss. Polecam na leczenie "noworocznego zjebanego ryja".
Czego się czepiasz? Tak pozatym zjebanego ryja to masz ty.
Dobrze, że tirówki stoją, bo pewnie też by ich wyprzedziły.
nie wiem jak wy, ale ja tam słyszę "wszyscy, nawet dyrektor". Z racji tego, że głos ten jest raczej babciny, więc nie wykluczam, że jest to stała słuchaczka Radia MaWRyja. Ależ te maybahy dziś zapierdalają...
Airwolf napisał/a:
On gra w gre...
Tomb Rajder
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów