📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ogolona piękna Pani ;D
Nie jeden facet na siłowni powiedziałby "chciałbym mieć taki brzuch, ręce i plecy wypakowane jak ona:D ". A tekst "ruchałbym" zarezerwowany jest dla tych, którzy lubią chłopięce ciało, ja osobiście nie preferuje umięśnionych "lasek" przypominających facetów. Silikonowy cycek, długie włosy i makijaż żeby ją odróżnić od faceta. A ci co powiedzą, że wolą umięśnione niż tłuste to jednak piersi to praktycznie sam tłuszcz, który wolę od silikonu . A mięśnie wypakowane to mam ja
Jackyll piwko , oszczedziles mi stukania w klawisze , bo chcialem napisac cos podobnego .
Cool story bro.
Odsyłamy z powrotem na kwejka.
ps. może są bilety grupowe - kto się składa?
Popieram Islamizacje Europy!
Królowa dziwek.
A mogę prosić w full HD bo normalnie zbrodnia taki ideał kobiecego ciała i to w takim wykonaniu oglądać jak w temacie
Wygraliśmy wojnę płci, gdy przekonaliśmy kobiety, że taniec na rurze to sport i sztuka.
@ Jackyll, o tu masz laskę z krwi i kości, a nie silikonu :
sadistic.pl/dziewczyna-tanczy-na-rurze-vt120304.htm
sadistic.pl/dziewczyna-tanczy-na-rurze-vt120304.htm
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów