Co dwie prowadnice to nie jedna.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Powiem krótko, w dupie byliście gówno widzieliście ,może poza Pablo12011987. Btw.- w jakim Zulu pracujesz?
Drzewa pochylone w kierunku obalania scina się z zachowaniem tzw. listwy przytrzymującej,piętki,jak zwał tak zwał,lub metodą``przez kliny ``.Mówi o tym dokładnie instrukcja bhp z 2012 r,jak ktoś chce to niech sobie rzuci okiem. Wiem co mówię bo robię w zawodzie od 10 lat,pozyskanie ,wiatrołomy w Pl i UE,żyję dobrze się mam ,surowiec nie uszkodzony.Nikt mnie z roboty nie wyjebał a wręcz przeciwnie. Żeby nie zapomnieć gdzie jesteśmy chuj wam wszystkim w uszy .Pozdro domorośli drwale...
Drzewa pochylone w kierunku obalania scina się z zachowaniem tzw. listwy przytrzymującej,piętki,jak zwał tak zwał,lub metodą``przez kliny ``.Mówi o tym dokładnie instrukcja bhp z 2012 r,jak ktoś chce to niech sobie rzuci okiem. Wiem co mówię bo robię w zawodzie od 10 lat,pozyskanie ,wiatrołomy w Pl i UE,żyję dobrze się mam ,surowiec nie uszkodzony.Nikt mnie z roboty nie wyjebał a wręcz przeciwnie. Żeby nie zapomnieć gdzie jesteśmy chuj wam wszystkim w uszy .Pozdro domorośli drwale...
bo to je amelinium. amelinowego drzewa nie zetniesz
Wszycy znawcy i mistrzowie cięcia nie przyszło wam do głowy ze operator piły to idiota i pochylone drzewo tnie nie tam gdzie trzeba ? po co się bawić w podcinanie klinów, zawiasę jak drzewo jest tak krzywo ze poleci gdzie ma polecieć i nic tego nie zmieni ...
Up. Nie wpadłeś na to,że można dostać w ryj rozłupującym się drzewem jeśli chciałbyś je poprostu uciąć jednym cięciem jak nożem? wieczorem już zamiast jeść kolację w domu to pasiesz sobie owieczki ze św. Piotrem. Poza tym może ktoś chce to sprzedać jako surowiec na tartak--->deski---->stolarnia----->schody itp a nie kurwa furę zapałek czy patyczków do fabryki algida.
Jestem drwalem. Chłopaki są albo na kursie albo jakiś skurwiały, pierdolony Janusz zatrudnił młokosów bez uprawnień.
Kompletnie nie wiedzą jak się to powinno zrobić.
Kompletnie nie wiedzą jak się to powinno zrobić.
@up moim zdaniem to raczej robinia akacjowa, a to jest akurat dobry materiał i na opał i na ewentualne rzeźbienie.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów