Skąd wiesz że z wyboru życie pisze różne scenariusze, może kiedyś zrozumiesz.Biedni z wyboru nie żal mi takich ludzi dasz palec to kurwa chce rękę… a daj jeszcze bo mało w dupie
Żulem zostaje się z wyboru. Nikt mu do gardła nie lał. Śmierdzące i leniwe obsrańce tylko wkurwiają. Jak chce chlać, to niech chleje za swoje, a jak nie ma to niech zdycha.
Moja babcia mówiła: "Dzieciaku, nie szukaj takiej co ma duży biust, tylko takiej co bierze z dupy do ust".Żulem zostaje się z wyboru. Nikt mu do gardła nie lał. Śmierdzące i leniwe obsrańce tylko wkurwiają. Jak chce chlać, to niech chleje za swoje, a jak nie ma to niech zdycha.
Po 1. Głównie z głupoty, bo pili żeby zapomnieć o problemach
2. Wielu z nich kiedyś było wartościowymi ludźmi, znałem kiedyś byłego muzyka drugi był mistrzem w judo a jeszcze jeden był kiedyś żołnierzem
Po 3. Widać po twojej wypowiedzi że nigdy nie miałeś problemu z używkami
Żulem zostaje się z wyboru. Nikt mu do gardła nie lał. Śmierdzące i leniwe obsrańce tylko wkurwiają. Jak chce chlać, to niech chleje za swoje, a jak nie ma to niech zdycha.
nawet nie chcę mi się tego komentować...
Słyszałeś o chorobach psychicznych? Depresja, schizofrenia...
2. Wielu z nich kiedyś było wartościowymi ludźmi, znałem kiedyś byłego muzyka drugi był mistrzem w judo a jeszcze jeden był kiedyś żołnierzem
Zmusił ich ktoś do chlania, czy sami zaczęli z własnej woli?
Miałem sąsiada pijaka. Miał żonę, dzieci. Mógł żyć normalnie, miał dobrze płatną pracę. Zachlał się na śmierć, ale jakie piekiełko skurwiel urządził bliskim to tylko oni wiedzą. Każdemu pijakowi życzę, żeby się kurwa zapił.
Jak Ciebie spotka taki los, to bedzie proszenie się o pomoc, Ty łajzo za samo takie twoje gadanie jak skonczysz kiedys na ulicy to nie proś nikogo nawet o zlotowke, bo bedziesz hipokryta łajzo ukrainska
Jak Ciebie spotka taki los, to bedzie proszenie się o pomoc, Ty łajzo za samo takie twoje gadanie jak skonczysz kiedys na ulicy to nie proś nikogo nawet o zlotowke, bo bedziesz hipokryta łajzo ukrainska
Sznuruj buty i idź obciągnąć tatusiowi z powyższego filmu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów