📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
🔥
Nadchodząca opona
- teraz popularne
Kurwa czemu takich nie poimy metanolem ..... ? Za darmo kurwa im dawać to sami się wykruszą
Jaki zachłany żulik
Pamiętam piękne czasy, gdy słyszałem: kierowniku, dej pińcioka, a teraz to już dziesiona.
NIGDY nie daję nikomu, chyba, że WOŚP, albo 1% z PITu, chociaż raz zrobiłem wyjątek. Żul spod lokalnego sklepu, w środku upalnego lata, tradycyjnie: poratuj kierownik, ale miałem dobry humor i wyjątkowo zamiast zbluzgać, pytam: na co? jedzenie czy browar? żyłki na czole mu wyszły od myślenia, zrobił się jeszcze bardziej czerwony, widać, że dopływ krwi do mózgu uruchomił resztki niedobitków szarych komórek. W końcu z wielkim bólem wystękał: NA PIWO.
ps
nagrodziłem za szczerość, dostał
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
NIGDY nie daję nikomu, chyba, że WOŚP, albo 1% z PITu, chociaż raz zrobiłem wyjątek. Żul spod lokalnego sklepu, w środku upalnego lata, tradycyjnie: poratuj kierownik, ale miałem dobry humor i wyjątkowo zamiast zbluzgać, pytam: na co? jedzenie czy browar? żyłki na czole mu wyszły od myślenia, zrobił się jeszcze bardziej czerwony, widać, że dopływ krwi do mózgu uruchomił resztki niedobitków szarych komórek. W końcu z wielkim bólem wystękał: NA PIWO.
ps
nagrodziłem za szczerość, dostał
Wygląda jak wujek Zdzichu. Jeśli to on to nieźle się trzyma dalej.
Nie oglądać - szkoda czasu. „Celebryta” daje przed kamerą, chcesz dać to zrób to po cichu..
Wygląda jak przeciętny bezrobotny piwniczak z sadistica za 30 lat.
Żulik lekko zachłanny, ale trzeźwy i grzeczny. Chujem to dla mnie jest nagrywający pedryl, za upublicznienie twarzy. Nawet na połówkę nie wygrzebał, tylko jakieś smakowe ćwiartki. No pedał i tyle.
Raczej nie zachłanny tylko taka Lubelska 20% to dla niego jak aperitif.
za 10 to lepsze bateryjki by kupił niż ta 200 sikacza co go tylko głowa rozboli po tym
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów