Chyba pytał o godzinę i wydaje mi się że miał lekkie opóźnienie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
jakbym to usłyszał na żywo to moje życie seksualne zostałoby zaspokojone na następne 2 tygodnie
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
rockface123 napisał/a:
jakbym to usłyszał na żywo to moje życie seksualne zostałoby zaspokojone na następne 2 tygodnie
wstydziłbym się na twoim miejscu pisac że tak niewiele ci potrzeba aby zaspokoić najważniejszą potrzebę w życiu każdego faceta
okar19@
Najważniejszą potrzebę? Spróbuj w takim razie nie jeść lub nie pić przez 2 tygodnie to porozmawiamy o tych najważniejszych męskich potrzebach
Najważniejszą potrzebę? Spróbuj w takim razie nie jeść lub nie pić przez 2 tygodnie to porozmawiamy o tych najważniejszych męskich potrzebach
burn1878 napisał/a:
okar19@
nie jem i nie pije już od miesiąca
Lancer Evo 9
W dźwięku tego silnika można się zakochać...
W dźwięku tego silnika można się zakochać...
okar19 napisał/a:
Szczerze lepszą miałem pipkę, jak mój pasek od filmu ścigał się od paska od buforowania.
Jak można tak oszpecić Evo?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów