📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
powinni to puszczać w WORD'ach
Dramer102 napisał/a:
i jaki z tego morał?
należy wykarczować drzewa przy drogach
jaki z tego morał?
że nawet jak wykarczujesz wszystkie drzewa przy drogach to i tak pierdolniesz w drzewo.
Co by nie spamować kolejnym, bliźniaczym tematem - enjoy!
P.S - > To urocze brzdąkanie zwie się Bal Sagoth - Callisto Rising.
P.S - > To urocze brzdąkanie zwie się Bal Sagoth - Callisto Rising.
Ulvraith moim skromnym zdaniem to bardziej na hard się nadaje - prawie na każdym filmiku ktoś ginie
Jak muzyka z Benego Hilla, to film powinien być puszczony w przyspieszeniu x2.
Bo jakis debil zmienił muzyke, w oryginale jest inna. I jak czytam komentarze w stylu "fajne!", "takie sadystyczne" i wogóle takie "elo" to krew mnie zalewa. Pierdolnij kogos albo niech taki debil zabije ci kogos bliskiego inaczej bedziesz szczekał.
Do tych co mi napisza ze: "jak sie nie podoba to nie ogladaj/czytaj" -
Do tych co mi napisza ze: "jak sie nie podoba to nie ogladaj/czytaj" -
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów