📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
muza pasuje jak ulał
Muzyka kompletnie nie pasuje...
krzychu112 napisał/a:
Muzyka kompletnie nie pasuje...
I o to chodzi - dzięki temu jest bardziej "sadystycznie"
za muze browar
0:43 - huahauhauha, co za niefart
0:43 - huahauhauha, co za niefart
Sadystyczne na maxa Pare filmów to z tej kampanii chyba :p
Ponieważ Niewidzialny Różowy Jednorożec jest niewidzialny, nie można dowieść, że nie istnieje.
Sadyzm pełną gębą
@ Slevin
Jak by się spodziewali wypadków to by ich nie było, jak by nie było to by nie było takich filmów, jak by nie było takich filmów ludzie nie oglądali by ich, jak by ludzie nie oglądali ich to by nie było sadistica, jak by nie było sadistica to by nie było wypadków, a jak by nie było wypadków to ludzie nie mieli by czego się spodziewać xD
Jak by się spodziewali wypadków to by ich nie było, jak by nie było to by nie było takich filmów, jak by nie było takich filmów ludzie nie oglądali by ich, jak by ludzie nie oglądali ich to by nie było sadistica, jak by nie było sadistica to by nie było wypadków, a jak by nie było wypadków to ludzie nie mieli by czego się spodziewać xD
według mnie muzyka jest bardziej sadystyczna niż te wypadki
jedziesz sobie jedziesz a tu jakieś tępaki na drodze stoją... i za takie coś do pierdla.... phiii
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów