sadystyczny mix wypadków
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Film trwa trzy i pół minuty, z czego pół minuty to plansza na początku, po której lata jakaś kupa. Jak już ktoś sobie wymyślił super nazwę (bardzo oryginalną) dla swojego studia filmowego (wiadomo, studio to takie coś, co składa cudze filmy i przykleja do nich swoje logo) to musi ją wkleić nawet jako znak wodny w rogu.
Wybaczcie rozbudowane zdanie, ale mną targa.
Wybaczcie rozbudowane zdanie, ale mną targa.
Ile razy można oglądać cały czas to samo? :/
weź idź w pizdu z dragonforce
Wnioski: zapomnieć o istnieniu tego
2. 3 filmiki z tej "kompilacji" nie były wcześniej umieszczone na sadzie (przynajmniej ja 3 nie widziałem jedynie)
3. debilna muzyka w tle zamiats oj auć itd.
Wnioski: zapomnieć o istnieniu tego
30s prezentacji MASTER STUDIO.
większość starsza od internetu.
grunt to mieć dystans do samego siebie.
większość starsza od internetu.
Po trzecie to nie wiem już co napisać
Po drugie, widać jak się zciemnia gdy dana akcja się kończy!
Po trzecie to nie wiem już co napisać
Chyba od pierwszego już nie wiedziałeś
Upadki jakich tysiące, ale do sadystycznych to im daleko. Jedyna interesująca scena to ta z 41 sekundy.
"Master Studio" to już nie dało się nazwać "Super mega ultra hardcore lord ziom giga Studio"?
W 1:24, Mudźin nie okazał się taki dobry, na jakiego wskazywał : D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów