📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wireless
na blutuczu jedzie hehe
rozrabiak napisał/a:
Ej ej przecież ma kabel do majka moze bitboxem napierdala ... poza tym fajna dupa z twarzy.
U Nas też grają bez kabli, widać ta technika też do Nas dotarła.
PS. Jebać TVN
jakbyście byli takimi PRO jak DJ przedstawiony w filmiku, i gdybyście wykazali odrobinę inicjatywy w szukaniu nowych technologii to wiedzielibyście że oni korzystają z KABLI BEZPRZEWODOWYCH!!!!
Takie proste a z drugiej strony takie trudne do zauważenia - wstyd mi za was sadole!!!
Takie proste a z drugiej strony takie trudne do zauważenia - wstyd mi za was sadole!!!
Kurwa gość z 1:32 od farnej ma ryj jakby kupę życia robił! A co do tematu to akurat w gitarach mogą mieć nadajniki bezprzewodowe. Ale ten hujek z 1. filmu pokazał klase. Na wyłączonych maszynach napierdalał jak dzwonnik na sumę!
jak mi drukarka na wi-fi drukuje, to czemu on nie może dźwięku przez wi-fi przesyłać?
3:15 Chyba płytka się przycięła
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów