📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nagminnie spotykane w takich programach. Gitary, mixery, fuzzy nawet piece wszystko przez NFC śmiga
Piwo za dobrego MILFa...
Była raz jakaś Dj-Babcia w TVN Dzień Dobry (cos takiego z nazwy) i też ostro na mikserze dawała a kabli brak...
Tutaj nawet się nie kryją, że nie podłączone, a w dodatku jak się wczuł i skreczuje na takim kawałku i to na dwóch playerach ;D
Zacofani jacyś jesteście to nowoczesna technologia NASA, tylko prawdziwe gwiazdy mogą sobie na to pozwolić...
to tylko JUGOLE tak potrafia
buszta2 napisał/a:
Nagminnie spotykane w takich programach. Gitary,...
Z tymi gitarami to jest tak, że ja od dobrych dwóch lat nie używam kabelków, a od pół roku ipada na stojaczku, więc nawet nie mam szafy z efektami już. No ale w tym przypadku rzeczywiście lipsko
A wokalistka gdzie ma mikrofon czy też przez wifi z nagłośnieniem się łączy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów