📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Specjalnie zalogowałem, żeby Ci pivko dać za dobry materiał.
nie ogladam nie bede se pierdolil wieczoru
pazuzu napisał/a:
Myślę że powinny wziąć jakieś lekcje przemawiania, bo może i mają coś mądrego do powiedzenia ale wychodzi z tego wielkie gówno. Filmik nr1 ma uświadomić że według danych co 4 ciąża na świecie kończy się aborcja więc zapewne każdy z nas zna kogoś kto miał aborcję. A co najlepsze aborcję częściej robią kobiety zamężne. Niestety filmiku nr 2 nie umiem wytłumaczyć bo ta baba jest jakaś pojebana i sama nie wie o czym mówi
Ta idiotka z drugiego filmiku tak się zamotała, że strzeliła mowę opozycyjną do roszczeń, których się domagają XD Powinni prowadzić jakąś selekcje przy mikrofonie bo popełniają samobójstwo polityczne, paradoksalnie takie samo popełnia pis w tym samym czasie. Nie wiem czy to jakaś tendencja społeczna, czy psychologia tłumu, że do włądzy i przemów pchają się złodzieje albo debile. Niech jakiś ekspert się wypowie.
fajnie że po to wychodzą na te ulice. Nie wiedziałem że mogę mieć aborcję, ten postęp szybki jest
@mak667
Nie ma litości dla skurwysynów. Napierdalamy Antifa.
Nie ma litości dla zdrajców Polski. Napierdalajcie Antifa.
To już wiem co nakręca kiboli, którzy wpadli na protesty i napierdalali kurwiszony z Antify.
Nie ma litości dla skurwysynów. Napierdalamy Antifa.
Nie ma litości dla zdrajców Polski. Napierdalajcie Antifa.
To już wiem co nakręca kiboli, którzy wpadli na protesty i napierdalali kurwiszony z Antify.
Przecież te baby nawet nie wiedzą co to jest aborcja...
Przecież te baby ewidentnie nie wiedzą czym jest aborcja...
Przecież te baby ewidentnie nie wiedzą czym jest aborcja...
Przymusowa aborcja dla wszystkich p0lek to dobry pomysł.
Coś pięknego! Jak miło się czyta prawackie pierdolenie szczekających, bezradnych kundelków. Najlepsze jest to, że laski wywalczyły swoje i jak widać wyrok nie został opublikowwny i cały ten prawacki rząd obsrał się jak i wy teraz przed komputerkami. Pierdolić, pierdolić i jeszcze raz pierdolić - tyle potraficie. Teraz popierdolcie jeszcze o lewakach , antifach, itp. j wypierdalajcie wymiatać gówno z obory bo jebie od tej waszej wiochy gorzej niż z szamba. Pańszczyznę też musicie odrobić jak na średniowiecznych chłopków przystało. Ktoś musi na nas, mądrzejszych zapierdalać i doskonale się w tym sprawdzacie. Steruje się tym prawackim motłochem łatwiej niż dronem za 150 zł. Hau, hau, hau psiaczki prawaczki. Buda i lizać sobie dupy.
Rence łopadajom.
Chwalic sie aborcja. Hmm...
Koledzy z meliny zabija brawo.
Bedzie co poruchac. Hahaha.
Szkoda, ze tez nie mozna zobaczyc przyszlosci. Jak w filmach. Mysle, ze 90% MATEK by z prawa do aborcji skozystalo po zobaczeniu corki ( i zjebanego synka tez).
Przeciez trzeba miec brak sporego kawalka mozgu, kiedy zyjac w kraju, ktory daje kobietom tyle dodatkowych przywilejow, jak np. wczesniejsza emerytura, bredzic o braku praw kobiet, bo TK wydal, tak naprawde nic nieznaczace orzeczenie, podtrzymujace PRAWO obowiazujace od 1992 roku do ochrony zycia poczetego.
Chuj z tym, ze TK wydal to orzeczenie za rzadow pis.
Ono bylo ciagle, od podpisania w 92, Konstytucji RP, stale obowiazujacym prawem.
I mimo tego aborcje byly przeprowadzane.
Ale baby, to sa jakos 2 mln lat do tylu z ewolucja chyba, wiec zrozumienie paru linijek tekstu je przerasta.
Wola wyjsc, pod przewodztwem niedoruchanej pizdy, no bo z takim ryjem to nawet dzidowiec by jej nie chcial przeleciec (pozdrawiam piwnice), na ulice i popierdolic glupoty, zamiast ze swoich praw kozystac.
Latwiej pomalowac sciane kosciola, niz byc np. na przodku w kopalni.
Jasne.
-Chcesz prawa, ok. Masz tu przy okazji swoje obowiazki.
-Lol. Jakie obowiazki, jestem kobieta.
Kurwa, te gowniary na tych marszach nie rozumieja podstaw fizyki, ze jak pchna kogos 2x ciezszego, to jak im odda to zachowaja ped ciezszego ciala i sie o sciane rozjebia z hukiem, a co dopiero mowiac o prawach konstytucyjnych.
Chuj w to. Siedze w Holandii. Tu mam swoja rodzine i swoje problemy.
Rzad tez wymysla, ale kiedy cos zjebali to zaraz honorowa dymisja. Bo tego byli swiadomi.
Myslalem, ze Korwin cos zdziala i oddalismy mu 3 glosy.
Jak widac, po tym co sie wyprawia, zmarnowane.
Zobacze za jakis czas kogo popre.
Ale jak mam wybierac, miedzy mniejszym a wiekszym zlem, to wole nie wybierac wcale.
Pozdrawiam.
Chwalic sie aborcja. Hmm...
Koledzy z meliny zabija brawo.
Bedzie co poruchac. Hahaha.
Szkoda, ze tez nie mozna zobaczyc przyszlosci. Jak w filmach. Mysle, ze 90% MATEK by z prawa do aborcji skozystalo po zobaczeniu corki ( i zjebanego synka tez).
Przeciez trzeba miec brak sporego kawalka mozgu, kiedy zyjac w kraju, ktory daje kobietom tyle dodatkowych przywilejow, jak np. wczesniejsza emerytura, bredzic o braku praw kobiet, bo TK wydal, tak naprawde nic nieznaczace orzeczenie, podtrzymujace PRAWO obowiazujace od 1992 roku do ochrony zycia poczetego.
Chuj z tym, ze TK wydal to orzeczenie za rzadow pis.
Ono bylo ciagle, od podpisania w 92, Konstytucji RP, stale obowiazujacym prawem.
I mimo tego aborcje byly przeprowadzane.
Ale baby, to sa jakos 2 mln lat do tylu z ewolucja chyba, wiec zrozumienie paru linijek tekstu je przerasta.
Wola wyjsc, pod przewodztwem niedoruchanej pizdy, no bo z takim ryjem to nawet dzidowiec by jej nie chcial przeleciec (pozdrawiam piwnice), na ulice i popierdolic glupoty, zamiast ze swoich praw kozystac.
Latwiej pomalowac sciane kosciola, niz byc np. na przodku w kopalni.
Jasne.
-Chcesz prawa, ok. Masz tu przy okazji swoje obowiazki.
-Lol. Jakie obowiazki, jestem kobieta.
Kurwa, te gowniary na tych marszach nie rozumieja podstaw fizyki, ze jak pchna kogos 2x ciezszego, to jak im odda to zachowaja ped ciezszego ciala i sie o sciane rozjebia z hukiem, a co dopiero mowiac o prawach konstytucyjnych.
Chuj w to. Siedze w Holandii. Tu mam swoja rodzine i swoje problemy.
Rzad tez wymysla, ale kiedy cos zjebali to zaraz honorowa dymisja. Bo tego byli swiadomi.
Myslalem, ze Korwin cos zdziala i oddalismy mu 3 glosy.
Jak widac, po tym co sie wyprawia, zmarnowane.
Zobacze za jakis czas kogo popre.
Ale jak mam wybierac, miedzy mniejszym a wiekszym zlem, to wole nie wybierac wcale.
Pozdrawiam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów