📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wy to w jakiejś piwnicy pizgaliście? Spoko klimacik
@undermoon, matka ćpie, że wiesz?
Szkoda, że tylko litrowa ta mleczna dolina. Najlepsze wiaderka wychodzą z 2 litrowej butelki od fanty z cybuszkiem z foli amelinowej
zabawni jesteście, chcecie sobie jarać to jarajcie, ale po chuj się tym w internecie chwalić? Jakby to jakiś wielki wyczyn był. Czekam na otwartą butelkę wódki i polaną kolejkę, albo odpaloną fajkę trzymaną w ręce. Żenada.
4x4offroad napisał/a:
zajebiste paznokcie
Jak się wszystko przewala na palenie to coś trzeba wpierdalać.
MaszSziwe? napisał/a:
Cybuch z fifki - LIPA . Lepiej z jakiegoś kora Więcej się wbija ,lepsze mleczko
nowicjusz pierdoli kocopoły.
Serio masz 21 lat? Jeszcze rozumiem niedorozwinięty 15-latek, który jara się tym, że pali zioło z kombinowanego wiadra, ale taki stary pierdziel? Człowieku, znajdź sobie hobby, bo jointa można zapalić, jest zajebiście, ale po chuj się tym chwalić. Natomiast, jeśli znajdziesz sobie jakąś pasję, np. budowanie replik okrętów w butelce albo chuj-wie-co-innego i wrzucisz focisze, zgarniesz pochwały i zasłużone piwa. A tak czuć tu żenadą i hańbą.
Skądinąd napisał/a:
Obrazek
Serio masz 21 lat? Jeszcze rozumiem niedorozwinięty 15-latek, który jara się tym, że pali zioło z kombinowanego wiadra, ale taki stary pierdziel? Człowieku, znajdź sobie hobby, bo jointa można zapalić, jest zajebiście, ale po chuj się tym chwalić. Natomiast, jeśli znajdziesz sobie jakąś pasję, np. budowanie replik okrętów w butelce albo chuj-wie-co-innego i wrzucisz focisze, zgarniesz pochwały i zasłużone piwa. A tak czuć tu żenadą i hańbą.
Upodobania nie świadczą o wieku, każdy ma swoje i pierdole takie "łatkowanie" ludzi, bo jak mi się będzie chciało to nawet i dodam swoje zdjęcie z kucykami ponny, bo to kurwa moje upodobanie, a tobie chuj do tego. Przy okazji inni, mogą dzielić tą pasję i postawić browara. Jeżeli Ciebie to nie interesuje to po prostu nie stawiasz piwa i jedziesz dalej, a nie hejtujesz przy tym próbując go umoralnić, a tak na prawdę każdy twoje słowa ma w dupie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów