Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Palacze marihuany nie różnią się wiele od gejów. Czemu cały świat (lub w tym przypadku użytkownicy sadola ) muszą oglądać jak to się raczysz narkotykami, czy ja wrzucam filmik jak wypijam piwko lub jaram szluga ? NIE. No i tu jest właśnie mój punkt widzenia: zachowujesz się jak geje, którzy publicznie demonstrują swoje przywiązanie do partnera.
To po co jest sadistik każdy wrzuca co chce a czy coś jest ok czy nie decyduje popularność danej wrzuty a NIE TY I TE TWOJE UMORALNIENIA lub jakieś porównania do gejów nie będę Ci pisał co masz robić lub co masz wrzucać jak ktos chce niech sobie nawet wstawia filmik jak odycha jak chce sie tym pochwalic. Po prostu taki filmik dla jego autora jet ciekawy.
A w internecie nie mozna spotkać zdjęc browarów, papierosów. Za chuj się nie da. Nie wspomne o nikłym zaangażowaniu propagowania melanżu.
Jesteście półmózgi i hipokryci, tyle wam powiem.
ale spinka cioty, też jaram i głośno się tym chwale bo chce legalizacji.
A w internecie nie mozna spotkać zdjęc browarów, papierosów. Za chuj się nie da. Nie wspomne o nikłym zaangażowaniu propagowania melanżu.
Jesteście półmózgi i hipokryci, tyle wam powiem.
Człowieku, normalni ludzie czasami sobie wypiją (nawet się sponiewierają, a co!) lub/i zapalą bata, ale kiedy ktoś się tym chwali w necie, to wieje gimbazą.
A co do legalizacji - większość młodych jest za, ale to nie powód, żeby tym epatować. Po prostu niektórych chuj to musi obchodzić, a internet ma to do siebie, że to przestrzeń publiczna.
Palacze marihuany nie różnią się wiele od gejów. Czemu cały świat (lub w tym przypadku użytkownicy sadola ) muszą oglądać jak to się raczysz narkotykami, czy ja wrzucam filmik jak wypijam piwko lub jaram szluga ? NIE. No i tu jest właśnie mój punkt widzenia: zachowujesz się jak geje, którzy publicznie demonstrują swoje przywiązanie do partnera.
Tyle że w gejach nie ma nic złego.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów