Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Uważasz, że krowa z ropniem wielkości stadionu narodowego to zadbana krowa?
Tu podważasz tezę kolegi
A tu wklejka z wiki bo nawet kontr tezy nie potrafisz podać. J
Tu się jebnij
'Przyczynami tworzenia się pojedynczych ropni są:''
-ropne zapalenia (phlegmon),
-zakażone siniaki (krwiaki),
-rany i wnikanie ciał obcych,
-odleżyny (decubitus).
Uważasz, że krowa z ropniem wielkości stadionu narodowego to zadbana krowa?
Przyczynami tworzenia się pojedynczych ropni są:
-ropne zapalenia (phlegmon),
-zakażone siniaki (krwiaki),
-rany i wnikanie ciał obcych,
-odleżyny (decubitus).
Ropnie u bydła tworzą się szybko. Krów w tym gospodarstwie może być i 100. Automatyczne karmienie, podobnie dojenie i nie jesteś w stanie tego wychwycić, dopóki nie wystąpi kulawizna lub nie spadnie ilość oddawanego mleka i komputer to wychwyci.
Rozpoznano chorobę, wdrożono leczenie a Ty się przypierdalasz bez sensu.
Co Ty pierdolisz? Krowy czyste, racice zrobione, w gównach nie stoją. Oceniasz gospodarstwo bo krowa ma ropień? Film nagrany jako ciekawostka i instruktaż, bo tak wygląda leczenie. Przerażające jest to, że jeszcze 6 debili ma podobne zdanie.
nie tłumacz debilowi, bo on pewnie do dzisiaj nie wie, że mleko pochodzi od krowy, nie ze sklepowej półki! a krowy to zwierzęta domowe, których obory mają na podłogach dywany, a na ścianach obrazy!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów