📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ale północ USA to pewnie do dziś żałuje wygranej w wojnie secesyjnej...
Tej grubej to cycki zlały się z brzuchem... co za maciora.
Ten program fajnie się tutaj oglądało już wcześniej i nawet teraz ale tak jak chwilkę nad tym pomyśleć to takie dindusy gówno się z tego nauczą.
Chciałbym aby mi pokazano statystyki ilu uczestników, z podziałem na rasę, po tych iluś tam latach od czasu kręcenia odcinków (bo to stare jak chuj grodzkiego) nigdy nie zostało aresztowanych ani nie trafiło do pierdla.
Tylko to byłoby niewygodne dla wszystkich poprawnych politycznie.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Chciałbym aby mi pokazano statystyki ilu uczestników, z podziałem na rasę, po tych iluś tam latach od czasu kręcenia odcinków (bo to stare jak chuj grodzkiego) nigdy nie zostało aresztowanych ani nie trafiło do pierdla.
Tylko to byłoby niewygodne dla wszystkich poprawnych politycznie.
Nie byłbym taki pewien, czarni są jak zwierzęta, nie zrozumie ALE jeśli się go porządnie nastraszy to już tej czynności wykonywać nie będzie, ze strachu. A biali właśnie myślą niektórzy więc podejrzewam że te instynkty mają potencjał pokonać.
Nie byłbym taki pewien, czarni są jak zwierzęta, nie zrozumie ALE jeśli się go porządnie nastraszy to już tej czynności wykonywać nie będzie, ze strachu. A biali właśnie myślą niektórzy więc podejrzewam że te instynkty mają potencjał pokonać.
Dlaczego wszystkie murzynki niezależnie od wieku są takie brzydkie?
Żeby biały ich nie chciał ruchać i płodzić im mulatów.
Zły tytuł.Poprawny powinien brzmieć.
Młoda małpiatka- Jak trafiłam do ZOO?
Młoda małpiatka- Jak trafiłam do ZOO?
Jebane pasożyty żyjące z zasiłków.
Ogólnie jak ktoś miał w nicku "ssj" to uważałem za gimbazę, ale lata lecą a sam program spoko, w polsce przydałoby się tak, tylko trzebaby zrobić jakiś przepis, że młodociany za palenie, picie i słuchanie z telefonu/głośnika muzyki idzie do więzienia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów