18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Młoda gangsterka
sebsossj • 2018-07-19, 12:58
I jej zderzenie z rzeczywistością

Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Zgłoś
Halman 2018-07-19, 13:03 29
ale północ USA to pewnie do dziś żałuje wygranej w wojnie secesyjnej...
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2018-07-19, 14:24 3
Tej grubej to cycki zlały się z brzuchem... co za maciora.
Zgłoś
~Velture 2018-07-19, 15:03 16
Ten program fajnie się tutaj oglądało już wcześniej i nawet teraz ale tak jak chwilkę nad tym pomyśleć to takie dindusy gówno się z tego nauczą.
Chciałbym aby mi pokazano statystyki ilu uczestników, z podziałem na rasę, po tych iluś tam latach od czasu kręcenia odcinków (bo to stare jak chuj grodzkiego) nigdy nie zostało aresztowanych ani nie trafiło do pierdla.

Tylko to byłoby niewygodne dla wszystkich poprawnych politycznie.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Gymnorhinus 2018-07-19, 15:56 1
@welur

Nie byłbym taki pewien, czarni są jak zwierzęta, nie zrozumie ALE jeśli się go porządnie nastraszy to już tej czynności wykonywać nie będzie, ze strachu. A biali właśnie myślą niektórzy więc podejrzewam że te instynkty mają potencjał pokonać.

Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.
Zgłoś
100Burned 2018-07-19, 16:12
Dlaczego wszystkie murzynki niezależnie od wieku są takie brzydkie?
Zgłoś
~Velture 2018-07-19, 17:40 14
100Burned napisał/a:

Dlaczego wszystkie murzynki niezależnie od wieku są takie brzydkie?

Żeby biały ich nie chciał ruchać i płodzić im mulatów.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
jednoręki-ujeżdżacz 2018-07-19, 20:27
Czy kurwa zauważyliście jak ta matka ma na imię?! Trolley only murica
Zgłoś
Magnic 2018-07-19, 20:47 2
Klasyczny przykład psa co dużo i głośno szczeka, ale gryźć nie potrafi.
Zgłoś
zwierzak30 2018-07-19, 21:55 2
Zły tytuł.Poprawny powinien brzmieć.
Młoda małpiatka- Jak trafiłam do ZOO?
Zgłoś
Ziomee22 2018-07-19, 22:09
łee kurwa nic sie nie ruchają w tych wiezieniach
Zgłoś
SzychaRKS 2018-07-19, 23:17 1
Ten gościu wygąda pewnie na tej matce jak krawat na koszuli
Zgłoś
S................i 2018-07-19, 23:38
Jebane pasożyty żyjące z zasiłków.
Zgłoś
DoubleBorger 2018-07-20, 0:10
Ogólnie jak ktoś miał w nicku "ssj" to uważałem za gimbazę, ale lata lecą a sam program spoko, w polsce przydałoby się tak, tylko trzebaby zrobić jakiś przepis, że młodociany za palenie, picie i słuchanie z telefonu/głośnika muzyki idzie do więzienia
Zgłoś
vihura 2018-07-20, 12:36
matka Ashanti nie powinna sie nazywać Trolley tylko bardziej Trolleybus , taki ma gabaryt

Widzisz i nie grzmisz
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów