18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:52
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
silwerbalk 2020-02-20, 1:12
tanatopraktyk napisał/a:

Ty jebiesz humor innym ludziOM ktorzy musza czytac twoje gimbusowe wypociny z ortografia wprost z Sosnowca. Wez przyklad z niej i idz sie zajeb bo nic tu po tobie

Jeśli mój komentarz cię tak obraził.... To wejś kurwa skończ z sobą i nie męcz już dupy innym o ortografie bo widzę że zajmujesz się takimi pierdołami jak pisownia na jebanym portalu ty niespełniony polonisto

Zgłoś
Gromm 2020-02-20, 4:50
Pewnie chora na kamasutrę.
Zgłoś
kargoolek 2020-02-20, 7:42 1
silwerbalk napisał/a:

Jeśli mój komentarz cię tak obraził.... To wejś kurwa skończ z sobą i nie męcz już dupy innym o ortografie bo widzę że zajmujesz się takimi pierdołami jak pisownia na jebanym portalu ty niespełniony polonisto

Mnie też wku*wiają orty... Odkąd są automatyczne słowniki w telefonach, to zachodzę w głowę, jak Wy to ku*wa robicie?! Niektórzy znają po trzy języki, a Wy ku*wa pół jednego...
Zgłoś
Mors_Nigra 2020-02-20, 20:53
Reyser napisał/a:

I tego sie trzymaj bo nie jesteś.

Znasz pojęcie słowa "apparently" cwaniaku???
Zgłoś
UrShak 2020-02-20, 20:57
jakis1typek napisał/a:

Chujowo to nagrała

Chujowo ale tam mają różnice od torów do peronu chyba z 120 cm, wiec chyba na przy torach najlepiej by było ustawić

Zgłoś
Lou 2020-02-21, 1:40
silwerbalk napisał/a:

Głupia samolubna atencyjna cipa. jak już chciała skończyć z sobą to trzeba było się powiesić w domu albo skoczyć z mostu a nie wpierdalać się pod pociąg i psuć humor oraz zjebać dzień innym ludzią jadącym np. Do pracy.... Ty mała samolubna kurwo.... nie szanuje takich samobójców i gardze nimi napluć na takiego to obowiązek każdego

Jestem ciekawa, czy powiedziałbyś tak samo o swoim bliskim, który by skończył ze sobą w ten sposób.

silwerbalk napisał/a:

Mam to w dupie czy są tym przejęci choć raczej im to wisi wtedy po fakcie..... Ale do szacunku samego siebie nie szanuje ich bo w 90% to atencyjne kurwy z słabą psychiką bo mame nie kupiła nowego Iphona albo przejmuje się słowami które nic nie znaczą słabych ludzi w szkole pracy albo co gorsza w internecie jak można się takimi pustymi słowami przejmować....

Bo mnie obrażają to idę się chuśnąć

Zamiast wyjebać im bułe na pizde albo jebnąć im riposte i niech spierdalają bo mogą mieć przykry wypadek np. Upadek ze schodów albo spierdolić się z barierki na 3 piętrze

To że ty nie masz problemów w swoim życiu, nie znaczy że inni nie mają. Dla twojej informacji przeważnie powodem popełnienia samobójstwa nie jest to, że "mama nie kupiła nowego iPhona". A, i nie każdy jest tak silny psychicznie, żeby znosić chociażby nękanie. Ale najlepiej się wypowiadać, jak się nie zna sytuacji. Współczuję Ci człowieku, mam nadzieję, że kiedyś zobaczysz jak to jest.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem