Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
newsonjapan.com/html/newsdesk/article/126408.php
Jakoś mi to fejkiem jebie ale ekspertem nie jestem.
I tego sie trzymaj bo nie jesteś.
Silwerbank oni napewno muszą być przejęci tym że ich nie szanujesz
Mam to w dupie czy są tym przejęci choć raczej im to wisi wtedy po fakcie..... Ale do szacunku samego siebie nie szanuje ich bo w 90% to atencyjne kurwy z słabą psychiką bo mame nie kupiła nowego Iphona albo przejmuje się słowami które nic nie znaczą słabych ludzi w szkole pracy albo co gorsza w internecie jak można się takimi pustymi słowami przejmować....
Bo mnie obrażają to idę się chuśnąć
Zamiast wyjebać im bułe na pizde albo jebnąć im riposte i niech spierdalają bo mogą mieć przykry wypadek np. Upadek ze schodów albo spierdolić się z barierki na 3 piętrze
Głupia samolubna atencyjna cipa. jak już chciała skończyć z sobą to trzeba było się powiesić w domu albo skoczyć z mostu a nie wpierdalać się pod pociąg i psuć humor oraz zjebać dzień innym ludzią jadącym np. Do pracy.... Ty mała samolubna kurwo.... nie szanuje takich samobójców i gardze nimi napluć na takiego to obowiązek każdego
Jeśli bym jechał do pracy to bym ciągnął chorobowe na psychę jak tylko długo się da że niby boje sie teraz wsiąść do pociągu, gorzej jakbym jechał na lotnisko...
Głupia samolubna atencyjna cipa. jak już chciała skończyć z sobą to trzeba było się powiesić w domu albo skoczyć z mostu a nie wpierdalać się pod pociąg i psuć humor oraz zjebać dzień innym ludzią jadącym np. Do pracy.... Ty mała samolubna kurwo.... nie szanuje takich samobójców i gardze nimi napluć na takiego to obowiązek każdego
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów