Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A jebal ich pies tych skurwiałych szwabow. Najppierw kurwa rozpętali imigracyne tango teraz kurwy palą jana i zamykaja granice. Próbuja sie pozbywac bo już teraz to oni nie chca tego bydła. Jebać ich wszystkich tam, od 10 lat sciągają afryke do siebie i dalej glosują na ten sam rząd wiec ja mam tym kurwom współczuć?
Też tak sądzę, im więcej takich numerów u nich tym mniej Szwaby będą się interesować nami.
A dlaczego ona nie uciekała tylko sobie tak leżała i kusiła innych ?
bo może jej połamali kręgosłup, nie wiem, czy wiesz ale wiele gwałtów właśnie tak się kończy, kobiety często lądują na wózku inwalidzkim do końca życia, zwłaszcza gwałty analne są tragiczne w skutkach, a muslimy często gwałcą analnie, to ich ulubiona rozrywka
jesteś parszywym gnojem, zakłamanym i podłym, albo głupim, to nie kobiety sprowadzają tanią siłę roboczą, ale wielkie firmy, niemieckie firmy zgłaszały brak ludzi do pracy, około 1 miliona im brakło i nagle Markelowa ogłosiła, że przyjmie wszystkich imigrantów, choć kilka miesięcy wcześniej aktywnie popierała deportacje
tak samo jest w Polsce, z jednej strony pisiory mordy darły, że są przeciwko imigracji, a z drugiej sprowadzały ciapatych i południowoamerykańców na potęgę i teraz jak im Tusk to przykrócił to drą mordy, że nie ma im kto pracować za miskę ryżu
jestem kobietę i nigdy nie popierałam masowej imigracji i nie znam osobiście żadnej kobiety, która by to popierała, a to że są takie kurwy jak Kurdej albo Ochujska, to dlatego, że kurwy mają z tego zysk, czasem się zastanawiam czemu nie prześwietlą dokładnie finansowania tych wszystkich organizacji "humanitarnych", moim zdaniem kasa idzie albo od przemytników, albo od wielkich firm zarabiających na imigrantach pracujących za miskę ryżu
Wiesz ale za granicą Polki jeszcze jebią się z tymi imigrantami którzy a tam kogoś zgwałcili czy zamordowali ten co zajebał polskiego żołnierza na granicy to się jeszcze w berlinie bawiłi poleczki zajebane kurwy jeszcze szły się pierdolić z takim więc serdecznie huj w was wasze córki i wasze dzieci powinniście zamiast tu wypierdalać do jakieś afryki albo arabi saudyjskiej ewentualnie afganistanu żeby nie mieć prawa głosu.
Wiesz ale za granicą Polki jeszcze jebią się z tymi imigrantami którzy a tam kogoś zgwałcili czy zamordowali ten co zajebał polskiego żołnierza na granicy to się jeszcze w berlinie bawiłi poleczki zajebane kurwy jeszcze szły się pierdolić z takim więc serdecznie huj w was wasze córki i wasze dzieci powinniście zamiast tu wypierdalać do jakieś afryki albo arabi saudyjskiej ewentualnie afganistanu żeby nie mieć prawa głosu.
dobra pedale, idź sobie kurwa do tego swojego gejowskiego klubiku, obciągnij komuś i humor ci się poprawi i przestaniesz być taki sfrustrowany
Tacy jak ty przykładają rękę do najazdu beżu. Pozwól k0bitom poczuć co sobie sprowadziły, jakie bogactwo kulturowe. I dopiero jak one same cię poproszę - weź kija. Póki co ona by na ciebie grubasowi Gawłowi doniosła i poszedłbyś siedzieć za rasizm.
[ Dodano: 2024-11-20, 17:19 ]
i kto by pomyślał
Wielu wiedziało jak to się skończy - byli wyzywani od faszystów, rasistów, skazywani przez wone sądy. Zresztą dalej to się dzieje - świadomość społeczna wzrosła, ale GWno, sądy, lewica dalej robi to samo, bo to zaplanowany proces.
jesteś parszywym gnojem, zakłamanym i podłym, albo głupim, to nie kobiety sprowadzają tanią siłę roboczą, ale wielkie firmy, niemieckie firmy zgłaszały brak ludzi do pracy, około 1 miliona im brakło i nagle Markelowa ogłosiła, że przyjmie wszystkich imigrantów, choć kilka miesięcy wcześniej aktywnie popierała deportacje
tak samo jest w Polsce, z jednej strony pisiory mordy darły, że są przeciwko imigracji, a z drugiej sprowadzały ciapatych i południowoamerykańców na potęgę i teraz jak im Tusk to przykrócił to drą mordy, że nie ma im kto pracować za miskę ryżu
jestem kobietę i nigdy nie popierałam masowej imigracji i nie znam osobiście żadnej kobiety, która by to popierała, a to że są takie kurwy jak Kurdej albo Ochujska, to dlatego, że kurwy mają z tego zysk, czasem się zastanawiam czemu nie prześwietlą dokładnie finansowania tych wszystkich organizacji "humanitarnych", moim zdaniem kasa idzie albo od przemytników, albo od wielkich firm zarabiających na imigrantach pracujących za miskę ryżu
Ale pedał i cucold. Jak ma pracować ktoś kto kurwa nie wie jak miotłe trzymać.
Firmy mówiły o wpuszczaniu ludzi jak Australia. Takich kurwa przydatnych, a bezużyteczne gówno do morza.
I najważniejsze pytanie :
Na chuj tam straż pożarna?
Myślę, paniusiu, że gówno wiesz bo w dupie byłaś. Wyzywasz człowieka co mówi jak jest bo prawda w oczy kole. I na nic tu twoje międlenie jęzorem się zda bo każdy normalnie myślący człowiek wie, że kobiety nie powinny mieć prawa głosu bo są zbyt emocjonalne i dają się robić w chuja byle cwaniakowi. Pół biedy że dostaną za swoje ale ma to wpływ na społeczeństwo: mężczyzn i dzieci, a to już granda jest i tyle. Merkelowa ogłosiła i finito, Ursula van der Chuj-wi-co prze to dalej, a czemu? Bo babę zmanipulować jest łatwo. A kolega ma 1000% racji i nic tu nie gadaj bo mało kto już daje się nabrać na babskie pierdolenie., szczególnie tu. Tyle w temacie.
Tusk przykrócił🤣🤣😂😂😂 zrobiłaś mi wieczór 🤣🤣😂😂
W sumie to po chuj ten filmik? Sama informacja by wystarczyła. 6 minut oglądam jakiegoś niemieckiego pierdolenia (przez jakiś nagrania nic nie idzie nawet zrozumieć) nic tam się nie dzieje poza leżącą typiara na chodniku, a druga się ubiera.
I najważniejsze pytanie :
Na chuj tam straż pożarna?
Zapewne panna wyskoczyła z pięterka, albo coś podobnego. Być może problem jest w mieszkaniu, w którym ktoś się zamknął? Trudno powiedzieć, z tego bełkotu nic nie wiadomo, poza gównokomentarzami
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów