Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@: Ja by się pokusił o stwierdzenie, że "Imigrant próbuje ratować Niemcy przed zapaścią demograficzną"
Hołownia może zaprosi go do sejmu na prelekcję
Patrzę na to z innej perspektywy.
Perspektywa karmy Obozów zagłady wróciła do jebanych Niemców. Imigranci im wszystkim powinni założyć piżamki w paski a po 60 ciu latach dopiero wołać o reperacje do Afryki.
Jak się okaże, że ciapaty ruchacz przyjechał do DE przez Polskę to nam go odeślą z powrotem i będzie szalał u nas. Szfaby to dobrze wymyśliły aby ujebać wszystkich po równo, a nasz namiestnik tylko przyklepał
Zapamiętajcie to sobie wreszcie że kobiety nie są ku żadnymi ofiarami tylko wspólnikami! gdyby nie kobiety akcja murzyn plus dla Europejczyka nigdy by sie nie udała. Te wszystkie lewackie partie i głupoty jakie przechodzą to tylko dla tego że kobiety mają prawo głosu i głosują zgodnie ze swoją naturą. Druga strona medalu jest taka że kukoldy chcące się podlizać również zaczynają popierać te głupoty. Kobiety mądrzeją tylko w jednym przypadku, kiedy bezpośrednio ponoszą odpowiedzialność za swoją głupotę. Ratując je i je wyręczając uświadamiacie tylko w nich przekonanie że nie ważne co ona odwinie zawsze znajdzie się frajer który poniesie koszty jej głupoty. Jak się położę na tory to będę ofiara pociągu czy własnej głupoty? a jak położę siebie i zmuszę jeszcze innych ludzi do tego samego bo trzeba być nowoczesnym bo tak w telewizji mówili to kto tu jest ofiarą ?
jesteś parszywym gnojem, zakłamanym i podłym, albo głupim, to nie kobiety sprowadzają tanią siłę roboczą, ale wielkie firmy, niemieckie firmy zgłaszały brak ludzi do pracy, około 1 miliona im brakło i nagle Markelowa ogłosiła, że przyjmie wszystkich imigrantów, choć kilka miesięcy wcześniej aktywnie popierała deportacje
tak samo jest w Polsce, z jednej strony pisiory mordy darły, że są przeciwko imigracji, a z drugiej sprowadzały ciapatych i południowoamerykańców na potęgę i teraz jak im Tusk to przykrócił to drą mordy, że nie ma im kto pracować za miskę ryżu
jestem kobietę i nigdy nie popierałam masowej imigracji i nie znam osobiście żadnej kobiety, która by to popierała, a to że są takie kurwy jak Kurdej albo Ochujska, to dlatego, że kurwy mają z tego zysk, czasem się zastanawiam czemu nie prześwietlą dokładnie finansowania tych wszystkich organizacji "humanitarnych", moim zdaniem kasa idzie albo od przemytników, albo od wielkich firm zarabiających na imigrantach pracujących za miskę ryżu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów