Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
kto wsadza dziecko od strony ulicy zamiast od chodnika... dzieci lubią wybiec z fotelika ... ehhh może tutaj niemowlak ale zapięcie go zajmuje czas i kogoś naraża się na stanie na ulicy
a jak masz 2 foteliki ?
kto wsadza dziecko od strony ulicy zamiast od chodnika... dzieci lubią wybiec z fotelika ... ehhh może tutaj niemowlak ale zapięcie go zajmuje czas i kogoś naraża się na stanie na ulicy
1. Miejsce za kierowcą, to najbezpieczniejsze miejsce w aucie.
2. Dziecko nie "zagaduje" kierowcy, tylko matkę, a ta może mu po przekątnej podać butelkę itd.
3. Jakby sam wsiadał, też by mógł dostać.
...matka dziwna. Ani do męża nie podejdzie, ani do dziecka. Tylko za sprawcą leci
Nie pierdol smutów. Ty przez szyberdach byś wsadził dziecko a wogóle to przez bagażnik najbezpieczniej.
Przyszła jego kolej na wieczny spoczynek w piórniku i tyle.
Ona wybiegła krzycząc przerażona : "Bankomacie, bankomacie nic ci nie jest? Ludzie!Ten gnój zabił mi bankomat!
Ciekawe wzorce z domu wyniosłeś.
Zakładam, że mąż przeżył, tylko nogi połamane.
ale chyba z dzieckiem na ręku, ktoś chętny?
ktoś chętny zeby dziecko wyruchać ? Na pewno znajdzie się tu jakiś
Ciekawe wzorce z domu wyniosłeś.
Bardzo ciekawe. Szkoda, że nie poznałem Twoich starych. Podobno bardzo fajni panowie.
ktoś chętny zeby dziecko wyruchać ? Na pewno znajdzie się tu jakiś
O to już trzeba w najbliższym kościele zapytać.
Bardzo ciekawe. Szkoda, że nie poznałem Twoich starych. Podobno bardzo fajni panowie.
Pffff. Dobry pocisk, taki gimnazjalny, bym powiedział. Kobietę co straciła męża, lub został srogo poraniony, sprowadzasz do poziomu lampucery co widzi tylko grubość portfela. Skądś taki obraz kobiety-matki musiałeś wynieść.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów