📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Trzeba było włączyć wirowanie i poczekać przy odpływie
teraz będą oszczędzać 10 lat na nową pralkę
E tam teraz opchną tego dzieciaka i będą mieć zmywarkę jeszcze bo kawał bobasa.
Mam takie dziwne wrażenie że Ci faceci, którzy uważają że miejsce kobiety jest w kuchni zwyczajnie boją się, że mogliby się w czymkolwiek okazać gorsi od niej. I to wrażenie póki co mnie nie myli. Bo jak nie możesz się niczym pochwalić to chociaż chwal się "fartem" przy urodzeniu.
Mam takie dziwne wrażenie że Ci faceci, którzy uważają że miejsce kobiety jest w kuchni zwyczajnie boją się, że mogliby się w czymkolwiek okazać gorsi od niej. I to wrażenie póki co mnie nie myli. Bo jak nie możesz się niczym pochwalić to chociaż chwal się "fartem" przy urodzeniu.
idź do kuchni i zobacz czy cię tam nie ma
Thelema , to prawda , jesteś lepsze ode mnie w zmywaniu , gotowaniu , praniu , sprzątaniu , krojeniu itd.
do beno1
Spoko - wrócę z nożem. Takie tycie 20 cm do krojenia mięska, jarzynek i nie tylko. Ty póki co masz w łapie tylko pilot od telewizora i pustą puszkę piwa Może i miałbyś pełną puszkę, ale ktoś musiałby Ci ją przynieść xD
Do Saia
Gotować nie umiem, więc ta jedna dziedzina odpada. Pranie - nastawiam pralkę, faktycznie Twoje IQ sobie z tym nie poradzi, podobnie jak z wzięciem gąbki, nasączeniem jej odrobiną Ludwika , wytarciem nią talerza i opłukaniem go wodą. Że też nie wspomnę o włożeniu nieszczęsnego talerza do zmywarki...
Spoko - wrócę z nożem. Takie tycie 20 cm do krojenia mięska, jarzynek i nie tylko. Ty póki co masz w łapie tylko pilot od telewizora i pustą puszkę piwa Może i miałbyś pełną puszkę, ale ktoś musiałby Ci ją przynieść xD
Do Saia
Gotować nie umiem, więc ta jedna dziedzina odpada. Pranie - nastawiam pralkę, faktycznie Twoje IQ sobie z tym nie poradzi, podobnie jak z wzięciem gąbki, nasączeniem jej odrobiną Ludwika , wytarciem nią talerza i opłukaniem go wodą. Że też nie wspomnę o włożeniu nieszczęsnego talerza do zmywarki...
Thelema napisał/a:
Do Saia
po co mi to wiedzieć jak mam po to kobiety?
Saia napisał/a:
po co mi to wiedzieć jak mam po to kobiety?
Kobiety sa do kochania a nie do zmywania
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów