📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zwrot "mieć oczy dookoła głowy" nabiera nowego znaczenia...
pawelnie@ napisał/a:
człowieku, ona mają 15 lat, to już kurwa menopauza.Mnie to ciekawi czyw łóżku też tak potrafią
sklej napisał/a:
Same se mogą cipkę lizać... Pomysłowe
Z tego co ja widzę to najwyżej mogą sobie na łeb nasrać.
Dzięki takim ludziom, powstają nowe pozycje w kamasutrze
mmm Ambitna , będzie najlepszą prostytutką w mieście
No to już wiecie jak w chinach rozwiązuje się problem przeludnienia i braku miejsca. Zwija się ludzi w kłębek
Jakuś napisał/a:
problem przeludnienia i braku miejsca. Zwija się ludzi w kłębek
Tak, to coś w stylu co jest cięższe, kilogram pierza czy gwoździ. Sztuka jest sztuka, zwinięcie tego nie zmieni.
nie żadne gumowe, tylko na siłę codziennie po kilka godzin rozciągane w każdą stronę od najmłodszych lat (taką chińską dziewczynkę sprzedaje się do 'szkoły gimnastyki' za kilka kilo ryżu gdy już sama chodzi i rozumie, co do niej mówią). chciałam wrzucić filmik z treningów zmontowany na podstawie chyba pełnometrazowego dokumentu, ale uloader nie działa
@~Silestar: Kurwa ta blondynka w lodówce nie zrozumiała prostego zdania ''Miejsce kobiet jest w kuchni" ;o
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów