📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pomyślałem, że jak chuj, musi być powtórka z kryształowej nocy (w trochę innym wydaniu), ale przecież oni musieliby mieć coś własnego...
Jedno dobre, że się robactwo między sobą napierdala, to jest szansa na samounicestwienie.
Ja pierdole, Adolf się w grobie przewraca! Nie wie ktoś czy czasami nie miał syna?
Adolf to już dawno kręci się w grobie jak kurczaki na rożnie w budce na deptaku...
Lukaszdg napisał/a:
Ja pierdole, Adolf się w grobie przewraca! Nie wie ktoś czy czasami nie miał syna?
Syna może i nie ale ojca tak
Yyy, nie wiem kto jest kto, także ten... Mam to w dupie, niech się wyzabiają. Zresztą nawet jakbym wiedział to i tak byłoby mi to obojętne
"Dobry niemiec to martwy niemiec."
"Dobry niemiec to martwy niemiec."
młody szybciej za kraty trafi niż dowód odbierze
SirMajkel napisał/a:
hmm nawet nie wiem, który jest Niemcem a który imigrantem.
Media promigranckie już zadbają o to, który będzie który.
Nie wiecie który jest niemiec, a który brudas? Podpowiem wam, oba to śmiecie.
Nie chcę Was martwić ale takie rzeczy dzieją się też codziennie w każdym polskim gimnazjum...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów