📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rozgniatać te małe karaluchy za młodu by potem problemu nie było.
Nie oceniam. Nie ma początku. Może ten mały je drażnił, jak siedziały w klatce? Może przeskoczył przez ogrodzenie? Małpy to zwierzęta silnie terytorialne.
Niemcy czy Francja ?
Biali Sami są sobie winni. Na chuj to ściągali z Afryki?
Skoro jakiś debil to wrzucił - żaden problem w dzisiejszych czasach namierzyć całą ekipę.
Będą siedziały bohatery obsmarkane po brodę jak usłyszą po 3 lata zakładu poprawczego
Będą siedziały bohatery obsmarkane po brodę jak usłyszą po 3 lata zakładu poprawczego
Fx12 napisał/a:
one tylko na to czekają. Wikt i opierunek gratis. Tylko deskoterapia jako forma resocjalizacji.
Wystarczy rozdać im pistolety na wodę i wysłać do jakiejś szanowanej białej dzielnicy
Do ostrzału póki małe......
Kara za to, że nie jest wystarczająco ciemny.
I później murzynek babmo kręci afere że biali i Polacy to rasiści. Chuj im wszystkim w serce.
To zaden sekret z dindusy o ciemniejszej karnacji przesladuja jasniejszych dindusow tak jak bialych. Podobnie jak ci bardziej intelgentni i ambitni maja tam pojechane. To mieszanka zazdrosci, rasizmu i mentalnosci "crab in the bucket"..... jednoczesnie czarne-czarne madki gnoja i ponizaja czarne-czarne dziatki za to ze sa takie czarne a na widok jasniejszych dzieci nie kryja zachwytu... taki maly niglet patrzy na to i efekty na materiale.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów