📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
BellaGrubaDupa napisał/a:
O , przyszłe gwiazdki polskich tras albo nisko jakościowych burdeli gdzie klientelą są #przegryw y :]
Przegrywy nie chodzą na dziwki, bo się boją i wstydzą.
młoda jeszcze nie urosła ale cycki już zdążyły
p_filip89 napisał/a:
Cycki może i są tylko że prokurator patrzy.
Zanim będzie zdatna do konsumpcji, będzie grubą maciorą.
Myslisz ze ile ma lat?
Ja stawiam 15
ale cyce to smarkula ma srogie, nie ma co pierdolić.
Byłbym ojcem pobitej, to ta mała kurwa by miała kulasy przetrącone. Komin na łeb i rozjebał bym kolanka młotkiem.
jedyne na czym się skupiłem to cycki bijącej szmaty
PentagramOdDiabła napisał/a:
Najgorsze są takie młode kurwy, szlaufiary jebane co z patologii się wywodzą i jak jeszcze treningów jakichś MMA liznom a później się znęcają nad słabszymi rówieśniczkami dla poklasku od innych kurwa patusow.. tu mamy przykład ukroski. Ale w dzisiejszych czasach w chuj tego i w Polsce i wszędzie. Już nie będę wspominać o jebanyxh czarnuchach i innych goównoskórych śmieciach bo to inna kategoria. Szlag człowieka trafia jak patrzy na takie coś..
Święte słowa, choć temat dobrze znany od lat. Najlepsze, że takie kozaki tylko w grupie.
ja tam sobie inaczej poradziłem. jak w podstawówce typ który siedział 2 razy i był w klasie starszej niż moja mi wpierdolił w zasadzie za nic, to następnego dnia poszedłem do szkoły z młotkiem i złamałem mu rękę. przez kolejne 3 lata nikt mnie nie zaczepił.
p_filip89 napisał/a:
Hui wie, 13-14 max. po mojemu.
Moze i racja , w tym roku na plazy byla dziewczyna cialo swietne , nogi uda pupa , cycki boskie , a potem sie okazalo ze typiara ma 13 lat....
ale kable na ścianie położone są pełną profeską
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów