Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sory za pisownie
To są Rosjanki, Mówią po rosyjsku bez wtrętów ukraińskich.
Co Ty pierdolisz, połowa upadlińców słowa po ukraińsku nie powie.
Najgorsze są takie młode kurwy, szlaufiary jebane co z patologii się wywodzą i jak jeszcze treningów jakichś MMA liznom a później się znęcają nad słabszymi rówieśniczkami dla poklasku od innych kurwa patusow.. tu mamy przykład ukroski. Ale w dzisiejszych czasach w chuj tego i w Polsce i wszędzie. Już nie będę wspominać o jebanyxh czarnuchach i innych goównoskórych śmieciach bo to inna kategoria. Szlag człowieka trafia jak patrzy na takie coś..
Zgadzam się z Tobą całkowicie. Do tego jeszcze dochodzi trend rozwiązywania wykreowanych dram na pato-galach FAME i przepis na społeczeństwo ze zjebanym myśleniem gotowe.
Moze i racja , w tym roku na plazy byla dziewczyna cialo swietne , nogi uda pupa , cycki boskie , a potem sie okazalo ze typiara ma 13 lat....
Trzeba było korzystać. W razie czego powiedziałbyś, że fale cię podnieciły
Najgorsze są takie młode kurwy, szlaufiary jebane co z patologii się wywodzą i jak jeszcze treningów jakichś MMA liznom a później się znęcają nad słabszymi rówieśniczkami dla poklasku od innych kurwa patusow.. tu mamy przykład ukroski. Ale w dzisiejszych czasach w chuj tego i w Polsce i wszędzie. Już nie będę wspominać o jebanyxh czarnuchach i innych goównoskórych śmieciach bo to inna kategoria. Szlag człowieka trafia jak patrzy na takie coś..
Obcięcie nosa, uszu i warg świetnie usuwa takie zjeby psychiczne ze społeczeństwa. Na bliskim wschodzie stosują kwas na ryj. Świetne lekarstwo.
Moze i racja , w tym roku na plazy byla dziewczyna cialo swietne , nogi uda pupa , cycki boskie , a potem sie okazalo ze typiara ma 13 lat....
Roman Polański lubi to
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów