To nie fejk, protip: zobaczcie jak zaciska palce u stóp. Jak laski spytasz w trakcie fikołków czy jej dobrze to w zasadzie nic się nie dowiesz. Ale jak jej robisz dobrze a ona mimowolnie zaciska palce u stóp, to jesteś na dobrej drodze. Taki mają odruch.
Spróbuj kiedyś wywołać squirta poprzez orgazm pochwowy. Wtedy jest jej dobrze.
Wiem że kilka akcji jest ustawionych. Laska siedzi na kanapie, obok koleś, ogladają tv, ona cipe pokazuje, i zachęca, jak rzucą jej żety to szaleje, a on pyta, albo dziwi się dlaczego/ co się z nią dzieje. Wejdzta se na czaturbate. I kto jest ekspertem?
Wiem że kilka akcji jest ustawionych. Laska siedzi na kanapie, obok koleś, ogladają tv, ona cipe pokazuje, i zachęca, jak rzucą jej żety to szaleje, a on pyta, albo dziwi się dlaczego/ co się z nią dzieje. Wejdzta se na czaturbate. I kto jest ekspertem?
nadal ja, kolega kolegi opowiadał, że na CB tak sie dzieje
A domy publiczne znane od wieków czy night cluby cię nie szokują? W sumie jak laska ma się dać obmacać 500 razy na dobę w nocnym klubie najebanym kolesiom wszelkiej maści, gimnastykować na rurce itd., to na jej miejscu też wolałbym wsadzić sobie w cipę wibrator i wyłożyć się na kanapie. O ile już nic innego nie potrafi w życiu robić.
Inny aspekt jest tylko taki, że do klubu nie wpuszczą dzieciaka, a w sieci to wiadomo...
To już bardziej normalne jest dla mnie to że facet ma potrzebę, idzie do burdelu, płaci i dostaje to co chce.
A nie kurwa wsadzanie wibratora w cipsko, jakieś żetony i banda napalonych kretynów którzy wolą trzaskać gruchę do monitora niż iść do burdelu.
Ale ja widocznie stary jestem już i staroświecki.
A tutaj mata od zajebania takich szmateksów.
strona z dziwkami
Macie i walcie do tego wszyscy, pomodlę się za was żeby wam chusteczek starczyło.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów