Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
- Nie wiesz?! Benek nie żyje!
- No coś ty?! Jak to?!
- Wrócił przedwczoraj do domu, wypił, położył się do łóżka, zapalił szluga, pościel się zajęła...
- I spalił się?!
- Nie... Zdążył okno otworzyć i wyskoczyć...
- I połamał się na śmierć?
- Nie. Straż wezwał. Strażacy rozciągnęli takie koło z gumy i na tam skoczył.
- Pękło?
- Nie. Jakoś tak się od tego odbił i z powrotem wskoczył do chałupy.
- I się spalił.
- Nie! Odbił się od framugi i spadł...
- ... rozbijając się...
- Otóż nie!. Stał tam wóz strażacki. Z plandeką. Trafił w to, odbił się i znowu wskoczył do okna.
- Zginął?
- Nie. Spadł, odbił się znów od tej gumy i wleciał do mieszkania!
- Żeż w ryj! To jak ten Benek zginął?!
- Zastrzelili go, bo ich zaczął wkurwiać.
@up Nie używa się koca, a wyłącznie płachty na mocnej okrągłej obręczy, za którą wszyscy trzymają (15 albo więcej osób, z tego co pamiętam, bo mniej nie wyhamuje). Kiedy jeszcze nie było smartfonów, była taka akcja, że ktoś próbował łapać skoczka, używając ogrodowej trampoliny Nawet miał na tyle inteligencji, żeby przewidzieć, że gumowa płachta na trampolinie nie wytrzyma, więc rzucił na nią koc. Niestety, nie przewidział, że trampolina z nóżkami, uniesiona na pół metra w rękach, po dobiciu do ziemi i stanięciu na nóżkach zadziała jak... trampolina Więc skoczek odbił się i zabił lotem koszącym o latarnię kilkanaście metrów dalej. Prawie go rozcięło na pół. Widok był przepyszny i jak mówię... żałuję, że wtedy nie było jeszcze smartfonów
Trzeba było uzyc blok rysunkowy i węgiel.
Trzeba było uzyc blok rysunkowy i węgiel.
Zrobiłeś mi dzień Geniusz sarkazmu, normalnie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów