raz młodemu nie wystarczyło
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
mógł jeszcze palce w dziuple włożyc... Frajer
siakiś ganga bang
A morał z tej bajki jest krótki i niektórym znany, dobrze złapac za cyca wygimnastykowanej panny..
Grażynka z klanu została pierwszy raz obmacana
Moodyman napisał/a:
A morał z tej bajki jest krótki i niektórym znany, dobrze złapac za cyca wygimnastykowanej panny..
Bardziej mi tu pasuje. A morał z tej bajki jest krótki i niektórym znany, dobrze jest złapac za cyca twojej mamy...
SabakuNoGaara napisał/a:
Bardziej mi tu pasuje. A morał z tej bajki jest krótki i niektórym znany, dobrze jest złapac za cyca twojej mamy...
Mi bardziej pasi : Morał z tej bajki jest krótki i niektórym znany, du ju łana wpierdol ?
Jak dla mnie słabe.
Morał z tego taki, żeby kurwa nie czytać idiotycznych ,,morałów'' w co wy się bawicie -,-
Morał z tego taki, żeby kurwa nie czytać idiotycznych ,,morałów'' w co wy się bawicie -,-
Morał z tej bajki jest krótki i niektórym znany WYPIERDALAJ!
Długo tak się będzie wspinał i macał ? czekam już 10 min kiedy będzie ruchał i nic
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów